Youtube
Регион

ОТКРИВАМО ПРЕТЊЕ „ТОРЦИДЕ“ Хрвате хулигане чекају вешала!

Хрватске хулигане који су ухапшени у Србији због крвавих туча током вечитог дербија и изазивања хаоса чекају вешала када се врате у Сплит.

ПОХОТНА НАСТАВНИЦА АНДРЕА: Муж ушао у кућу и ЗАТЕКАО ЈЕ У КРЕВЕТУ СА УЧЕНИКОМ ОД 15 ГОДИНА!

Врло јасну поруку хрватским хулиганима послали су навијачи Хајдука из Сплита, такозвана Торцида, вешањем женске лутке на хотелу „Марјан“ који је неко време био у власништву Жељка Керума.

– На недовршеном хотелу „Марјан“ у Сплиту који се доводи у везу са Керумом, наводним вођом и финансијером хрватских хулигана ухапшених у Београду, обешена је симболично лутка. Она је црно-бела, што је јасна порука навијача „Торциде“. Наиме, одабрали су да то буде баш девојка јер у „Торциди“ хрватске хулигане који су узели новац како би се тукли за Партизан називају сека-персама – открива наш извор и додаје.

– Жељко Керум је са хрватским хулиганима био ускоповезан преко клуба „Пит бул“. Навијачи ухапшени у Београду били су чланови тог клуба и борили су се за њега, нарочито Јаков Подруг и Дамир Товаровић. Позната је ствар да је Керум и финансирао неке од њихових борби – каже нам наш извор.

Полемике више нема: Рађају се оружане снаге у униформама Републике Српске

Према његовим речима, чланови „Торциде“ сматрају највећом увредом то што је група хулигана, који су се јавно представљали као навијачи сплитског Хајдука, ишла да се туче за новац на страни једне од фракција навијача Партизана.

– Још их више боли то што су их „Гробари“ претукли, скинули голе и избацили их са трибина. Највећа увреда за „Торциду“ је добити батине од Срба. Због тога су им јасно поручили шта их чека по повратку из Београда – каже наш извор.

Чабаркапа рекетирао по Калуђерици: Када је украо ОВАЈ аутомобил, специјалци су му у муњевитој акцији ставили лисице на руке!

Подсетимо, Виши суд у Београду одредио је притвор за пет хулигана из Хрватске, док се шести осумњичени у овом случају налази у болници. Секретар суда Тања Кољеншић Миленковић прецизирала је да је судија за претходни поступак донео решење којим је против осимњичених Стјепана Миховиловића (30), Дамира Товаровића, Хрвоја Баковића (31), Јакова Подруга (23) и Ивана Мишковића (18) одредио притвор до 30 дана због постојања околности које указују на опасност од бекства. Они су пребачени у Окружни затвор у Београду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Оружана пљачка Поште у Звечану: Однето између 600 и 800 хиљада динара

ЈЕРЕМИЋ ЈЕ НЕНАДАМАШНИ ИДИОТ! НАТО Вук опет ИСПАО ГЛУП, и даље му се привиђа чишћење снега у Москви због Вучића!

ТРИ МИЛИОНА СРБА ЖИВИ НА АДРЕСИ БЕЗ БРОЈА! Ово прави озбиљан проблем Хитној помоћи, поштарима и локалним самоуправама!

(ФОТО/ВИДЕО) Вербални сукоб Лаврова и Џонсона

Извор: alo.rs

Оставите коментар