Wikimedia
Политика Србија

ОТКРИВАМО ИСТИНУ: МРАЧНЕ ТАЈНЕ БОНДСТИЛА Оно је легло криминала у које нико не сме да завири! Ту су обучавани терористи и шпијуни, а ту је и чвориште за слање наркотика ка европским земљама!

Своју војну базу Американци су сакрили гвозденом завесом

КРИМИНАЛ ЗАВЛАДАО НА КиМ! Албанци наоружани пљачкају банке и супермаркете, НАРОД У ПАНИЦИ, А ПОЛИЦИЈА НЕМОЋНА!

Долазе многобројна сведочанства да је потпуно нејасно чиме се баве Американци у Бондстилу, поручио је руски министар спољних послова Сергеј Лавров у Београду и тиме изрекао оно о чему се на Косову говори упола гласа и због чега се, кажу упућени, тамо чак и губи глава.

Своју војну базу Американци су сакрили гвозденом завесом. Унутра улазе само одабрани, контрола је ригорозна, а многобројни наводи да је Бондстил центар из ког се наркотици дистрибуирају по целој Европи, да се тамо обучавају терористи, регрутују шпијуни и убице… никад нису аргументовано демантовани.

УХОДАНА ШЕМА

Лавров је о Бондстилу говорио објашњавајући улогу Руско-српског хуманитарног центра у Нишу.

– У истом региону, на територији Србије, на Косову, на основу одлуке УН створена је америчка база Бондстил. Долазе многобројна сведочанства да није јасно чиме се тамо баве наше америчке колеге. Као одговор на те сумње, они нису позвали никог да дође у посету – навео је Лавров, наглашавајући да су у нишки комплекс позвани представници свих оних који сумњају да је реч о хуманитарном центру и да се представник САД на лицу места уверио у право стање ствари.

(ВИДЕО) ПОСЛЕДЊИ АПЛАУЗ МАРКУ НИКОЛИЋУ! На сахрани бројне колеге, Ивица Дачић и Мима Караџић у сузама

Wikimedia

Вучић: Да су се питали у мојој странци, избори би били расписани још пре 15 дана

Саговорници су сагласни да Бондстил крије многе мрачне тајне.

Бивши обавештајац српске полиције и учесник рата на КиМ Славко Никић каже да је Бондстил од почетка легло криминала у које нико не сме да завири и да је сигурно тамо испланирана и ликвидација Оливера Ивановића.

– Та америчка база обучава терористе, из ње се тргује наркотицима, некада и органима. Имам лична сазнања о томе. Преко Бондстила се шверцују наркотици тако што се дочекују кријумчари из правца Турске, Бугарске, Македоније и Албаније и преузимају се товари који се даље транспортују на запад. Немам дилему да из тог зла долази налог за убиство Ивановића с обзиром на регрутни центар који тамо постоји и обучава специјалце – открива Никић.

(ФОТО) ОРГАНИЗАТОР ПРОТЕСТА: Анасоновић ширила лажне вести да је Гујон расиста, а она има расисте на протестима!

Мрачне тајне војне базе

1. Чвориште за слање наркотика ка европским земљама
2. Центар за обуку терориста
3. Велики прислушно-обавештајни центар
4. Регрутовање и обука шпијуна
5. Логистичка база и уточиште за починиоце најтежих кривичних дела

Драма у Косовској Митровици: Изгорео ауто у којем је била екипа „Времена“

БЕЗ ИКАКВЕ КОНТРОЛЕ

Да се у Бондстилу налази прислушни центар, потврђује аналитичар Мирослав Лазански, који се лично уверио у то. Он тврди да има сазнања да су припадници терористичке Кумановске групе евакуисани у ту базу.

– Кад сам био у Бондстилу, пре неколико година, тамо је био 525. амерички извиђачко-обавештајни батаљон, који је дошао директно из базе у Северној Каролини. Лично сам их видео и разговарао са њиховим командантом. Та јединица се отворено бави прислушкивањем, имају сву неопходну опрему за радиоелектронско прислушкивање свега – од фиксне до мобилне телефоније и свих могућих радио-веза. Такође, од упућених људи чуо сам да се у Бондстилу сада налазе припадници Кумановске групе – каже Лазански.

(ФОТО) ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ КОД ЗРЕЊАНИНА: Ивана је била весела и пуна живота, а онда је мајка пронашла њено беживотно тело у кади са тушем у руци…

Хашки осуђеник Веселин Шљиванчанин сматра да није само Бондстил тај који прави проблем држави него и вршљање војника НАТО по југу Србије, у шта се лично уверио.

– Јасно је да је Бондстил база у којој се ради све оно што одговара Американцима без икакве контроле, па не чуди што одатле извиру највећа криминална дела – поручује Шљиванчанин.

(ФОТО) Пентагон у паници: Кина успешно тестирала оружје будућности

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЕМИНУО ДРАГОСЛАВ ШЕКУЛАРАЦ: Одлазак друге Звездине звезде

УЖАСНА ТРАГЕДИЈА У СТАЈИЋЕВУ КОД ЗРЕЊАНИНА: Ивана (23) погинула у рођеној кући, настрадала у купатилу од струјног удара

(ВИДЕО) Шокантан снимак из нишког аутобуса смрти: Није стао на знак СТОП

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri