Информер
Србија Хроника

ОТЕТА МЛАДА! У селу Прћиловци код Алексинца МЛАТИЛИ СЕ СЕКИРАМА И ЛОПАТАМА ЗБОГ НЕВЕСТЕ!

У обрачуну две породице због отете невесте повређени су Рамбо С. (22), Небојша С. (41) и Милош Ј. (51). Ово је њихова друга масовна туча у последња два месеца.

У масовној тучи две ромске породице у Прћиловцима код Алексинца прекјуче су три особе повређене, и то све због отете невесте! Ово је већ други обрачун ових породица у последња два месеца, у којима су главе разбијане секирама, лопатама и шипкама! Против девет особа поднете су прекршајне и кривичне пријаве!

Вратила се „жена зло“, тражи уништење Руса

Две породице започеле су рат 8. фебруара, након што је Далибор С. (20), након дуже везе са 17-годишњом девојком, одлучио да је отме! Тог дана ју је пресрео на улици, стрпао у кола и одвео својој кући.

То је разгневило њене рођаке Далибора Ј. (23), Ивицу Ј. (22), Слободана Ј. и Дејана Р. (35), који су одмах кренули за њима, како би вратили отету малолетницу. Дејан је тад понео и секиру, како би се обрачунао са отмичарима. Међутим, чим су дошли у Далиборову кућу, Дејан је кренуо секиром на младожењиног оца Топлицу, али овај му ју је отео и разбио му главу!

АКО ПОЧНЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ТРЕБА БЕЖАТИ У ОВЕ ЗЕМЉЕ: Једна од њих нам је баш близу и може бити спас!

Уследила је масовна туча, током које су летеле каменице и флаше на обе стране. Најгоре је прошао Дејан, брат од ујака отете девојке, који је од ударца секиром у главу задобио фрактуру лобање и крварење у мозгу. Против младожење Далибора С. тада је поднета кривична пријава у редовном поступку због отмице, док је његов отац Топлица ухапшен због наношења тешких повреда.

БРУКА – Глумац Миша Јанкетић подржао Мила! Студент из ЦГ му брутално одговорио!

Након двомесечног затишја, припадници два табора у среду поново су се срели у Прћиловици и одлучили да рашчисте рачуне.

– Око 17.30, Цеца С. из Прћиловице је пријавила да су Рамба С. тукли Дејан Р. и Слободан Ј. Полиција је изашла по пријави и установила да је опет дошло до туче између младине родбине и Далиборових рођака. Установљено је да је Милош Ј. ударио шипком по глави Небојшу С., а да је Рајна С. лопатом треснула Милоша Ј. Рамбо С. је прошао са бројим повредама које су му песницама нанели Слободан Ј., Далибор Ј. и Дејан Р. – објашњава наш извор изи истраге.

ЗАСАД НИШТА ОД АМЕРИЧКОГ НАПАДА НА СИРИЈУ: Трамп се састао са најближим сарадницима, одлучено да се настави ПРОЦЕНА СИТУАЦИЈЕ НА ТЕРЕНУ!

Ова тројица су након туче побегли „голфом“, али их је полиција убрзо пронашла.

Остали учесници туче су отишли кући, јер су имали лакше повреде, али их је полиција идентификовала и процесуирала.

(ВИДЕО) БРИТАНСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ УПАЛИ У СИРИЈУ! Сиријци и Руси их у ТРЕН НЕУТРАЛИСАЛИ! Ово су сви детаљи акције

Чим изађу из затвора, наставе по старом

Већина учесника прекјучерашње туче и раније је кажњавана прекршајно и кривично због инцидената у рату две породице. Како немају новца за плаћање казни, они заврше иза решетака, али чим се нађу на слободи, настављају да рашчишћавају рачуне песницама и свим осталим што им дође под руку.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Србија и Француска су истински пријатељске земље

ПРОВАЉЕН! СИРИЈА ЈЕ ЗА ТРАМПА СПОРЕДНО РАТИШТЕ, ПРАВА МЕТА ЈЕ ИРАН: САД по сваку цену желе рат са Техереном!

ПОРЕД ОВИХ МАЛИШАНА ПРОЛАЗИТЕ СВАКОДНЕВНО: Само у Београду их има 2.000, њихов дом је улица, а њихове приче сламају срца

Италија може само да пружи логистичку подршку у удару на Сирију

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun