Србија Хроника

ОТАЦ УПАО У БЕОГРАДСКУ ШКОЛУ И НАСРНУО НА ДЕТЕ: Бацао га по клупама и нагњечио му ЛОБАЊУ!

Несвакидашњи и веома тежак инцидент догодио се у ОШ "Веселин Маслеша" на Вождовцу када је отац једног дечака упао у учионицу и физички напао осмогодишњака са којим се његов син претходно споречкао!

СКАНДАЛ – Враћали се са Милове конвенције, па напали Звездине кошаркаше!

Мајка претученог дечака тврди да је све почело безазленим конфликтом на часу физичког.

– Мој син се умешао у кошкање двојице дечака. Све је било вербално и није ескалирало у физички сукоб. Након тога су пошли у учионицу да се спреме за наредни час, а дечак који је започео свађу, позвао је оца и рекао да му је мој син разбио усну и лакат – каже мајка повређеног дечака за Блиц.

ВУЧИЋ: Немогуће оптужити Русију за случај „Скрипаљ“ без доказа

Она додаје да је тај отац дошао у школу, заобишао дежурног наставника, школског полицајца и обезбеђење, а затим улетео у учионицу где је њеног сина зграбио за мајицу и „бацао по клупама“.

– То су ми све касније друга деца описала, а мој старији син, који иде у четврти разред, пролазио је туда са својом учитељицом. Он ми је рекао: „Мама, да не би моје учитељице, он би га убио“. Пошто имам малу бебу и мужа који је инвалидно лице, нисам могла да дођем до школе, а тамо ми се нико није јављао. После неког времена, оба сина су се вратила. Млађи је био сав раздрљен и појавили су му се подливи па сам га одвела код лекара – каже мајка.

ОТЕТА МЛАДА! У селу Прћиловци код Алексинца МЛАТИЛИ СЕ СЕКИРАМА И ЛОПАТАМА ЗБОГ НЕВЕСТЕ!

Од напада, како тврди, сина је одбранила учитељица старијег детета која јој је и јавила да је дечак добро. Након тога, оба дечака су се вратила на час.

– Лекари су ми објаснили да тада вероватно није осећао бол услед адреналина. У Тиршовој су посумњали на потрес мозга па су нас послали у Ургентни центар на снимање, а тамо смо добили дијагнозу да дете има нагњечење лобање – прича мајка и каже да је дечак сад на кућном лечењу јер му је наложено мировање.

(ВИДЕО) БРИТАНСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ УПАЛИ У СИРИЈУ! Сиријци и Руси их у ТРЕН НЕУТРАЛИСАЛИ! Ово су сви детаљи акције

У школи потврдили да се инцидент догодио

– Истина је да је током великог одмора један родитељ ушао у учионицу, где није смео да буде, а да је потом дошло до извесног инцидента. То је пријављено полицији и они ће истражити случај. Након што се полиција позабави овим, тај човек ће сносити одређене последице – рекла је директорка Наталија Матић за Блиц која додаје да је све забележено школским камерама.

Претње директорки и учитељици

Директорка ОШ „Веселин Маслеша“ Наталија Матић посебно скреће пажњу на чињеницу да су у школи након инцидента одржали састанак на коме су родитељи били присутни, али да су тада „претили њој и учитељици“.

ЗАСАД НИШТА ОД АМЕРИЧКОГ НАПАДА НА СИРИЈУ: Трамп се састао са најближим сарадницима, одлучено да се настави ПРОЦЕНА СИТУАЦИЈЕ НА ТЕРЕНУ!

– Највећи проблем је што тај отац ни после разговора не прихвата да је урадио нешто лоше. То ме највише брине – каже директорка Матић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОМПЕО: Убијена група од неколико стотина руских војника

Вучић: Србија и Француска су истински пријатељске земље

ПРОВАЉЕН! СИРИЈА ЈЕ ЗА ТРАМПА СПОРЕДНО РАТИШТЕ, ПРАВА МЕТА ЈЕ ИРАН: САД по сваку цену желе рат са Техереном!

ПОРЕД ОВИХ МАЛИШАНА ПРОЛАЗИТЕ СВАКОДНЕВНО: Само у Београду их има 2.000, њихов дом је улица, а њихове приче сламају срца

Извор: Република.рс

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue