Друштво Србија

ОТАЦ НЕБОЈШЕ ГЛОГОВЦА је учинио нешто ДИВНО за свог сина У ЊЕГОВИМ ПОСЛЕДЊИМ ДАНИМА!

Тишина и неверица због смрти глумца Небојше Глоговца (49), сина некадашњег проте Милована, омиљеног у Панчеву, владале су јуче у том граду, у којем је Небојша одрастао.

Малобројни пријатељи који су знали да за Небојшину болест није било лека рекли су да је отишао велики човек и да је највећи губитак доживела његова породица, која му је била на првом месту, пише Ало.

ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Љубавна прича Милице и Небојше Глоговца

У Цркви Успења Пресвете Богородице, у народу познатијој као „црква с два торња“, у којој је служио прота Милован Глоговац, Небојшин отац, током јучерашњег дана владала је туга. Туга јер је, по речима свештеника, отишао човек који је пре свега био добар и племенит, а тек онда и врсни глумац.

Особље цркве о Небојши и његовом оцу има лепо мишљење и каже да се на њиховом примеру потврђивала стара народна изрека да ивер не пада далеко од кладе.

ПОСЛЕДЊИ ДАНИ НЕБОЈШЕ ГЛОГОВЦА: Шетао је Калемегданом, а ћерка је била центар његовог света!

– Жао ми је због Небојшиног одласка и тешко ми пада што његово најмлађе дете неће запамтити оца и знати какав је он као човек био. Небојша је имао троје деце, а најмлађе се родило 2016. године. Знам да је био породичан човек и да се трудио да деци пружи све што се могло, а то је научио од свог оца Милована. Иако доброта и људскост долазе из душе, ту има још нечега, јер буквално – какав је Милован, такав је и Небојша био – почиње да објашњава свештеник кога је Ало затекао у порти цркве.

Према његовим речима, за садашњи изглед и стање цркве заслужан је Милован, који је својим примером, кроз рад и давање себе, свима, па и Небојши показивао прави пут.

– Прота Милован је изузетно добар човек, а ту његову особину и људскост поседовао је и Небојша. Иако је он био доајен глумишта, своју величину никада није истицао, напротив, знао је да буде покоран и да спусти главу. На мене лично Небојша је оставио утисак великог човека са још већим срцем, у којем је било места само за љубав. Кад год бисмо разговарали, он је једино причао о деци и жени, и то само када би говорио колико их воли. Релативно скоро, када је Милован, који се пензионисао, рекао да му се Небојша разболео и да је започео с лечењем, све ми је, нажалост, било јасно. Тугом и теретом које је носио на својим плећима није хтео друге да оптерећује, јер, како је наговестио, то је била борба њихове породице. Прота Милован, иако је у пензији, живео је на релацији Београд-Панчево. У Небојшиним последњим данима његов отац се није одвајао од њега, пружајући му духовну и физичку помоћ – рекао је свештеник.

​(ФОТО) КУМЕ МОЈ, НЕКА ТЕ АНЂЕЛИ ЧУВАЈУ! Слобода и Војин се потресним порукама поздравили са дугогодишњим пријатељем!

Неколико стотина метара даља, у улици Светог Саве у Панчеву, где живи отац Небојше Глоговца, живот као да је стао. Кафићи су празни, а улице пусте.

КАРАБУРМА ПРОКЉУЧАЛА ЗБОГ МЛАДИЋА КОГА СУ ЗВЕРСКИ ИЗБОЛИ И ПРЕТУКЛИ: Грађани блокирали Панчевачки мост, траже хитно хапшење насилника

Ретки пролазници које је Ало срео с тугом су говорили да није отишао само добар глумац већ још бољи човек, који је одрастао и стасао под окриљем љубави праве духовне породице, коју краси племенитост.

КАКО ЈЕ ГЛОГОВАЦ ПРЕМИНУО ТАКО БРЗО? Рак плућа најчешће и најсмртоносније малигно обољење у Србији!

– Шта има ту да се прича, са Небојшиним одласком сви смо на губитку, јер је он био велики мајстор. Сећам се када је уписао психологију. Недуго затим ми је рекао да се пребацио на глуму и то се испоставило као пун погодак. Тајна зашто је био толико добар је што је све радио из душе, онако како је само он знао. Једноставно, давао је себе у свакој ситуацији и померао је своје границе – рекао је комшија породице Глоговац, кога смо затекли испред улаза у зграду.

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ ЗА Б92: Зашто са Калемегдана, а не из Калуђерице

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ ЗА Б92: Зашто са Калемегдана, а не из КалуђерицеБеоград има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔

Posted by Српски сабор Заветници on Saturday, 10 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО/ФОТО) Отворени сукоб Сирије и Израела, оборен Ф-16

(ВИДЕО) НЕБОЈШУ СУ СВИ ВОЛЕЛИ! Поред огромног глумачког талента био је један сасвим обичан ЧОВЕК ДОСТУПАН СВИМА!

ПАКЛЕНИ ПЛАН: НАСА ерупцијама вулкана жели да охлади Земљу – Шта то значи?

(ФОТО) ФОТОГРАФИЈА СА ИВИЦЕ СВЕМИРА КРИЈЕ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ? Интернет преплавиле приче како је милијардер прикрио савршен ЗЛОЧИН

Извор: Еспресо

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun