Србија Хроника

ОТАЦ НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ РЕКАО СВЕ ШТО МУ ЛЕЖИ НА ДУШИ: Зваћу га, монструма који је унаказио моје дете, ДА СЕ ПОГЛЕДАМО У ОЧИ

Отац Наташе Беквалац, Драгољуб, одлучио је да обелодани све што му је ћерка рекла када му је претучена пала у загрљај.

Објаснио је и зашто је морала да ћути када је сазнала све оЛуки Лазукићу, који је наводно певачици направио дете како би оно било средство уз помоћ којег ће придобити њене материјалне ствари. Такође, Драгољуб открива шта ће му рећи пошто га позове на разговор очи у очи.

ЛУКАШЕНКО ИСПУНИО ОБЕЋАЊЕ – Војска Србије добила четири „мига-29” од Белорусије

„Ја ћу га звати да се сретнемо. Нећу дозволити да дође до сусрета где нећу моћи да гарантујем за своје понашање. Те емоције из мене не могу нестати када знам какав је монструм унаказио моје дете. Ја ћу га звати, као што сам га звао пре годину дана да се видимо, погледамо у очи и где ћу ја бити у стању да контролишем себе. Потрудићу се да дође до тог сусрета. Надам се да ће он имати храбрости да изађе пред мене, а мислим да хоће, из страха да не изгуби тако јавно пораз.

Спреман сам и на телевизији да причам са њим и да се гледамо у очи и да се виде његова и моја истина. Да ми покаже те апартмане на Ибици и у Грчкој, да га питам шта значи то што је причао – Наташа, преведи салаш на мене да могу да улажем у њега’, Наташа, тај стан треба да продамо, моја фирма да га купи па ћемо имати паре и стан“ , изјавио је Драгољуб.

SCREENSHOT YT

„Зашто ме је слагао? Договорили смо се на почетку, а он ми је рекао: ‘Не, Беки, ја на њу да дигнем руку’ и питао бих га шта то треба да уради млада мама да би доживела то што је Наташа доживела. Шта га је толико повредило да дигне руку на мајку свог детета“.

(ФОТО) Мима је објавила фотографију на Фејсбуку и сада је најпожељнија жена у Србији: Сви би да је ожене, и питају се ко је мистериозна бринета

Када му је Кристина јавила шта се догодило, одмах је са супругом кренуо за Београд.

„Само ми је у мислима било како је моја ћерка и ништа друго ми није падало на памет. Када сам ушао у стан, она је уз загрљај и плач почела да ми прича. Рекла ми је како сам био у праву све што сам говорио о њему, како је она исто то сазнала, али није имала храбрости, не храбрости, она је храбра жена, него није имала жељу и вољу да мене разочара у том неком мом стању. Није хтела у јавност да изађе са тим да је, ево, и трећи пут погрешила… није хтела да да тој једној врсти људи храну за уживање у туђој муци. Можда би срамота уместо храбрости ипак била права реч“, рекао је потресен.

Наиме, он је свашта лоше чуо о Луки, те покушао одмах да упозори познату ћерку.

НАТО ЋЕ ПОЛУДЕТИ, ВОЈСКЕ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ ДОГОВОРИЛЕ ЗАЈЕДНИЧКУ АКЦИЈУ: Придружиће им се и војници из Белорусије!

„Ја сам од првог момента када су почели да се забављају, касније и узели, спознао тог човека и његове намере и видео да је то човек који је професионалац у свом послу, послу завођења жена. И очекивао сам, поготово што сам видео да је моја Наташа заљубљена, да може доћи до проблема, јер је она ушла срцем у све то, а он интересом, то одговорно тврдим.

Знам ко је он, шта је он и чиме се бави, које су му професије и какав га глас бије. То сам покушао и Наташи да кажем, а она ми је рекла: ‘Па тата, и за мене се прича свашта, а то није истина’ и ја знам да није“, каже он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Како је Макрон објаснио Србији да не треба да уђе у ЕУ — никад

СРБИЈА СПРЕМА ЖЕСТОК ОДГОВОР И ВЕЛИКИ ЗАОКРЕТ: Крај приче Београда и Приштине ако прође платформа!

УЖАС У ВАЉЕВУ Ротвајлер дечаку откинуо кожу с груди!

Извор: Kurir.rs/Blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat