Printscreen instagram
Србија Хроника

ОТАЦ НАЈПОЗНАТИЈЕГ ЦРНОГОРСКОГ МАФИЈАША ТВРДИ: Мој син је отет и пребачен у Србију! Кад су га ухапсили нису знали шта ће с њим!

Црногорски државни органи нису ништа предузели како би заштитили Јована, који је црногорски држављанин, већ су дозволили да буде буквално киднапован и одведен у трећу земљу, рекао је Вукотић.

(ВИДЕО) БИБЛИЈСКО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОСТВАРУЈЕ, СТИЖЕ СУДЊИ ДАН?! Родило се црвено теле у Израелу! Следећих 7 година кобне за човечанство!

Веско Вукотић, отац Јована Вукотића, за црногорске медије је после хапшења и депортације сина у Србију саопштио да је Јован Јовица Вукотић само неколико сати након хапшења у Турској специјалним авионом одведен у Београд „иако га Београд не потражује“.

(ВИДЕО) НАТЕРАЛИ СУ СИНА НАШЕГ ПЕВАЧА ДА КЛЕКНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ: Када је криминалац из Железника чуо Арканов глас, буквално је ПРЕБЛЕДЕО и ЗАНЕМЕО, а онда је…

Вукотић је оптужио црногорске државне органе да нису ништа предузели како би заштитили Јована, који је црногорски држављанин, већ су, како тврди, дозволили да буде буквално киднапован и одведен у трећу земљу.

Одрекли се држављанина

Он је саопштио да му је мотив за обраћање јавности жеља да изнесе истину о хапшењу његовог сина Јована Вукотића, за којим је била расписана потрага ради издржавања затворске казне од три месеца.

(ВИДЕО) СТРАШНА ИСПОВЕСТ ЧУВЕНОГ ФУДБАЛЕРА: Потписао сам за Манчестер јунајтед, а онда сам упуцан у главу! Сада продајем хлеб

– Видим из средстава информисања да је тај случај застарео и да потерница није била на снази, па ме чуди да се пола руководилаца црногорског МУП упутило у Турску да га тражи – навео је Вукотић у обраћању црногорским медијима и потврдио да је његов син Јован ухапшен у изнајмљеном стану у Анталији.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Паметна ракета „скида“ терористу у Сирији

– Кад су га ухапсили, о јаду су се забавили шта ће с њим. Нема никакво недело учињено у Турској, осим што је имао туђи пасош, а то је за њих безначајна ствар. Црна Гора се није заинтересовала за свог грађанина, па да од Турске тражи да га депортују у домовину. Зато се заинтересовала Србија и послала специјални авион да га неколико сати од хапшења практично киднапују и доведу у Србију иако ни тамо нема никакав прекршај. Не знам која се то земља одриче својих држављана ако их већ тако неуморно прате и потражују, а када их пронађу, предају их другим државама које их не потражују – нагласио је Вукотић и појаснио због чега је његов син имао двојно држављанство.

(ВИДЕО) ЦЕО ЛЕСКОВАЦ БРУЈИ О ОВОМЕ: Директор школе на Роштиљијади лумповао с трбушним плесачицама пред ђацима! А онда се огласио: Све што се види на снимку није тачно!

Хтео да живи у Србији

– Јован од 23. 11. 2012. године има српски пасош број 010013441 и имао је озбиљну намеру да се с породицом пресели у Београд и у тој европској метрополи школује децу и остане да живи, због лошег стања у Црној Гори. Када је упозорен да се мора одрећи једног да би задржао друго држављанство, било је логично да задржи црногорско. Преко адвокатске канцеларије из Подгорице обратио се амбасади Србије за поништење србијанског држављанства и вратио им путну исправу. Дана 27. 2. 2018. године МУП Црне Горе обуставио је поступак одузимања држављанства Црне Горе на основу Јованове изјаве да жели да га задржи. Србија му није дала отпуст из њиховог држављанства, тако да му је њихов пасош враћен иако га он не користи – саопштио је, између осталог, Вукотић.

МИЛОРАД ДОДИК: Током посете Срегеја Лаврова у Бањалуци НА СНАЗИ ПРВИ СТЕПЕН ОБЕЗБЕЂЕЊА

(ВИДЕО) УЗБУНА! Американци хитно ЕВАКУИШУ ВОЈНЕ БАЗЕ на својој територији, спрема им се ВЕЛИКО ЗЛО!

(УЗНЕМИРУЈУЋ ФОТО/ВИДЕО) МИРНО СЕ ВОЗИЛА ГРАДСКИМ ПРЕВОЗОМ, А ОНДА ЈЕ ПОЧЕО ХОРОР… „Када сам видела седиште – скаменила сам се!“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗА САМО ЈЕДАН ДАН Оволико новца је Звезда зарадила од продаје карата!

(ВИДЕО) УЖАСАВАЈУЋЕ ЗЛОСТАВЉАЊЕ НЕДУЖНЕ ЖИВОТИЊЕ: Војник узима куче у руке, а затим му страховитим ударцем ломи врат!

Албанија пажљиво прати све

(ВИДЕО) БЕЗУМНО ЗАТИРАЊЕ НАЦИОНАЛНОГ БЛАГА: Непознати вандали уништили једини пећински цртеж у Србији стар 4.000 година

Помесне цркве уз Русију против васељенског патријарха

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu