Foto: Facebook
Жена

Отац ме је тукао чешљем до крви, а Милицу је матретирао чим је почела да хода: Јелица Дабовић о ужасној породичној тортури

Из чиста мира је почео да је удара тако јако да јој је малено тело летело са краја на крај чамца. Мозак јој се паралисао, пише она

Јелица Дабовић, некадашња кошаркашица Црне Горе и сестра кошаркашице Милице Дабовић, написала је књиге о свом тешком детињству и односу са оцем, насиљу које је трпела, испричала детаље које до сад нису били познати

НЕСРЕЋА У УКРАЈИНИ: Срушио се војни хеликоптер, четворо мртвих

– Из детињства се сећам батина само. То је моја трагедија. Отац ме је водио на купање увек на једно место где је било доста камења. Учио ме је да пливам. Тада сам се раскрварила, мајка је кући приметила и вриснула, а ја сам почела да плачем. Онда је отац узео пластични чешаљ и почео да ме туче до крви – почела је причу Јелица.

– Отац није желео да се венча с мојом мајком, она је морала да се уда пошто је била трудна. Увек сам имала осећај да сам нежељена, да ме сви мрзе. Мајка ми никада није рекла лепу реч, о оцу већ да не причам – наставила је своју причу бивша кошаркашица.

ПРЕТУЧЕН СРБИН ИЗ НОВОГ БРДА: Ухапшен један Албанац, други у бекству

Један од исечака из њене књиге посебно је болан, а иако је написано у трећем лицу према признању Јелице Дабовић свака реченица о девојчици, јунакињи приче се односи на њу.

Foto: Facebook

РУС, КОГА СУ ПРЕТУКЛИ ПРИПАДНИЦИ РОСУ НА ИНТЕНЗИВНОЈ НЕЗИ! Још није транспортован за Београд!

– Из чиста мира је почео да је удара тако јако да јој је малено тело летело са краја на крај чамца. Мозак јој се паралисао. Првим шамаром ју је бацио на кутију којом је био покривен мотор. Када је пала, подигао ју је поново за косу и ударио отвореним дланом јаче него први пут. Од ударца јој пуче усница и пуче нос, а главица исклизну из његове руке , због чега она посрну ударајући слепоочницом у металну шипку…- пише она.

Однос са сестром Милицом Дабовић није желела превише да описује. Јелица тврди да је и Милица, као и она и њихова мајка, трпела насиље, али да данас то негира и да су обе изабрале да живе у измишљеном свету, али да она не може да не каже истину.

ЗАБРАЊЕНИ СНИМАК – ЗАВЕТНИЦИ ПРОБИЈАЈУ КОРДОН НА ПРОТЕСТУ ЗБОГ МИРДИТЕ!

– Бака и деда су ме одгајали, али то није било друштво за мене. Тако сам ја патила, желела сам сестру или брата. Мислила сам да рођење Милице значи да ће најзад доћи срећа у нашу кућу, да нећемо више трпети насиље ни ја ни мајка. Али сам се преварила. Мене је наставио да малтретира, али и Милицу чим је мало одрасла и почела да хода. Тада ми је било још горе у целој тој причи, нисам могла да заштитим ни мајку ни сестру – испричала је Јелица у емисији Живот прича.

ЗАВЕТНИЦИ: „Тражимо хитну интервенцију државе и заштиту народа на КиМ!“

Ако трпите насиље или знате неког ко трпи насиље, позовите СОС телефон 0800 – 35 00 36
(*ово је број СОС телефона лиценцираног од Министарства за РЗБСП)

ПУЦЊАВА У БЕОГРАДУ: Из аута у покрету рањена двојица младића, превезени у Ургентни

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ДОЛИНА СМРТИ СЕ ПРЕСЕЛИЛА У ИНДИЈУ: Овај град је на један дан имао титулу НАЈТОПЛИЈЕГ, оборен прошлогодишњи РЕКОРД!

Инцидент на Новом Београду: Показивао „албанског орла“

„ЗАПАДНЕ СИЛЕ СУ ЗНАЛЕ ЗА ЈУЧЕРАШЊУ АКЦИЈУ НА СЕВЕРУ КОСОВА“: Харадинај изнео ШОКАНТНУ ТВРДЊУ

СРБИМА У ЦРНОЈ ГОРИ ПРЕТИ ИСТИ СЦЕНАРИО КАО НА КОСМЕТУ! Посланик ДФ Јован Вучуровић изнео озбиљно упозорење после ШИПТАРСКОГ НАПАДА НА СЕВЕР КиМ!

извор: Telegraf

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon