informer.rs
Србија Хроника

ОТАЦ И ЉУБАВНИЦА ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА СКОВАЛИ ЗАВЕРУ! Ево шта све чине да га ослободе оптужби за УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ!

Док је Владимир, отац ухапшеног Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство супруге Јелене тврдио да је за снајино убиство одговоран бизнисмемен А. Р., Зоранова девојка Зорица је крајем октобра у полицији испричала да је убица извесни А. Д., кога штити моћни политичар.

(ВИДЕО/ФОТО) ОН ЈЕ НАЈГОРИ СЕРИЈСКИ УБИЦА ДЕЦЕ ИКАД: 147 дечака тако брутално силовао и убио да су га прозвали ЗВЕР

Наиме, након Зорановог хапшења 15. септембра, Владимир је као кривца за Јеленину смрт означио бизнисмена А. Р. рекавши да цео град зна да он стоји иза злочина, а да је све намештено његовом сину. Он је тог дана тотално променио причу и Јелену, коју је до тада ковао у звезде и поредио је с анђелима, оптужио да је с тим бизнисменом била у вези.

ОЛИВЕРА КОВАЧЕВИЋ ИЗАЗВАЛА ХАОС НА РТС: Своју емисију претворила у суђење Србији за агресију на Хрватску и БиХ!

– Јелена је била у вези с јаким тајкуном А. Р., који поседује пола града. Све знамо, ми смо приватно истрживали. Он је наредио да је убију јер је Јелена од њега захтевала да се разведе, али он то није желео. Због тога је наредио њено убиство и утицао да истрага иде у погрешном правцу, односно, кривицу је пребацио на мог сина Зорана – тврдио је тада Владимир.

Он је још напоменуо да се боји за Зоранов живот, односно да му се нешто лоше не деси у затвору, а да буде представљено као самобиство.

(ВИДЕО) КАКВО ЧУДОВИШТЕ СУ УХВАТИЛИ: Мислили су да им је џиновска змија прогутала теле, а у утроби су пронашли нешто много горе!

Владимир Марјановић је рекао да се води и велика борба око његове унуке Јане, али да о томе не може још ништа да каже.

– Уплашен сам за породицу и Зорана. Сад не смем ништа да причам, ускоро ћу, надам се, изаћи у јавност са свим доказима о томе ко стоји иза Јелениног убиства – тада је испричао Владимир и више се није јављао на позиве.

С друге стране, Зорица Митровић, девојка Зорана Марјановића, у полицији је испричала своју теорију о убиству Јелене Марјановић.

ОСВЕТА ГЕНЕРАЛА МЛАДИЋА ЗА УБИСТВО ЋЕРКЕ: Молио је пријатеља да сачува Ану у Москви, оно што се убици потом десило ПРЕВАЗИЛАЗИ И ХОРОР ФИЛМОВЕ!

– Зорица је оптужила извесног А. Д. да стоји иза Јелениног убиства, а да је уз помоћ свог пријатеља из политике утицао на истрагу, односно да су заједно напаковали доказе против Зорана. Она је рекла да је у питању политичар из редова опозиције, који је наводно и бивши министар. Као разлог за Јеленино убиство, навела је да је тај бизнисмен био опседнут њоме, а да она није желела да остави Зорана. Због тога јој се осветио, убио ју је, а пријатељ из политике му враћа услугу, па утиче на истрагу и усмерава је у погрешном правцу – рекао је добро обавештени извор.

Велика исповест Дарка Миличића о Марку Маркушу: Близу сам одлуке да напустим Србију, зашто се моје презиме провлачи по блату?

Према његовим речима, досадашњом истрагом је утврђено да је Зоран Марјановић у више наврата инспекторима указивао на неке трагове који би могли довести до убице, али они су само одузимали драгоцено време људима који су радили на случају. Сви ти трагови су били проверавани и показали су се као ништавни, односно, били су безвредни.

Он истиче да је теорија Владимира Марјановића о могућем убици занимљива, али да му није јасно зашто с наводним доказима које поседује није дошао у полицију или тужилаштво. Он је уместо тога то испричао медијима, али се онда приликом давања изјаве у полицији вадио да није баш тако рекао.

(ФОТО/ВИДЕО) ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшено 139 особа због продаје наркотика, држања и промета оружја и експлозивних материја, заплењено 129 КИЛОГРАМА КОКАИНА

Петицију за пуштање Зорана потписала шачица људи

Девојка Зорана Марјановића, Зорица Зока Митровић, осим тога што стоји иза Фејсбук групе „Подршка Зорану Марјановићу“, покретач је онлајн петиције за пуштање Зорана Марјановића на слободу. Наиме, како јасно пише, покретач петиције је Зорица Митровић и петиција је покренута је 24. новембра, а до сада ју је подржало укупно 19 људи. Готово у исто време, корисници друштвених мрежа који сматрају да Зоран Марјановић неосновано борави у притвору, иако је осумњичен за убиство певачице Јелене Марјановић, покренули су петицију за смену тужиоца Љубице Веселиновић, која води истрагу у овом случају. Они Љубицу Веселиновић сматрају одговорном јер је Зорану продужен притвор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) У УКРАЈИНИ НИЧУ КОНЦЕНТРАЦИОНИ ЛОГОРИ: Овде желе да “филтрирају“ непослушне становнике Донбаса

ИНТЕРВЈУ СРЂАН ШКОРО: Јанковић мисли да је 600.000 гласова освојио сам! А кад год је покушао да БУДЕ ДУХОВИТ, испао је ГЛУП У ДРУШТВУ!

ХОРОР У ЗЕМУН ПОЉУ: Убио жену, па пресудио и себи!

Хапшење у Грчкој: „Пао“ Србин са 135 килограма кокаина!

Извор: Информер.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri