Printscreen
Друштво Србија

ОТАЦ ДАРКА ЛАЗИЋА: Пишу измишљотине, ово је права истина о стању мога сина

Многи медији су писали и о томе да Дарко дугује новац зеленашима, који су наводно кренули да утерују дугове и да малтретирају његову бившу супругу Ану Севић

ХРКАЛОВИЋ И ПОПОВИЋ ИВКОВИЋ У ДУБАИЈУ! МУП Србије изложио аргументе ПРОТИВ такозваног ,,Косова“ у Интерполу

Последњих дана, медији су објављивали бројне информације у вези са здравственим стањем Дарка Лазића. Између осталог, било је говора и о кокаинској кризи у којој се наводно Дарко налази, те да га лекари у исто време скидају и са дроге, а да због тога трпи тешке болове.

(ВИДЕО) Јункер МРТАВ ПИЈАН дошао на конференцију у распарним ципелама, водили га као дете! Хит реакција Макрона када га је видео да се тетура

Многи медији су писали и о томе да Дарко дугује новац зеленашима, који су наводно кренули да утерују дугове и да малтретирају његову бившу супругу Ану Севић, вереницу Марину Гагић, као и породицу која је наводно због трошкова певачевог лечења на ивици егзистенције.

Говори се и о томе да је певач због свега тога у тешком психичком стању, а чак и да је један дилер покушао да уђе у КБЦ Земун и дотури му кокаин. Поводом свега тога, огласио се отац Дарка Лазића, како би недоумице о којима се данима спекулише биле отклоњене.

ЈОВАНОВ: ДС и Ђилас водили Србију право у понор

– О тим свим глупостима нећу ни да причам. Немам шта да кажем на то, јер су то све измишљотине и гомила небулоза. Каква кокаинска криза и какви дугови!? Наравно да он после свега што му се десило не може да буде идеално и наравно да има психичке падове.

Напад на човјека, породицу, религије и материјална богатства

Али оно што је најбитније је да он иде ка бољем, а не ка горем, што се комплетног стања тиче. И то је једино битно. Глупости не желим да коментаришем, ни да слушам, молим вас да разумете – искрен је био Милан Лазић.

БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА: Незапосленима 180.000 динара од државе!

ЛУКАЧ УПОЗОРАВА МЕКТИЋА: Гласати ПРОТИВ чланства такозваног ,,Косова“ у Интерполу!

ХАПШЕЊА У 11 ГРАДОВА СРБИЈЕ! Пало 20 особа, оштетили буџет за милион евра! Мито, фалсификовање…Ово су злодела због којих су приведени!

УЖАС Мушкарац (36) ухапшен због интимне везе са ТРИНАЕСТОГОДИШЊОМ ДЕВОЈЧИЦОМ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ванредно заседање безбедњака: Сви на задатке да се спречи егзодус Срба

Рат Вашингтона и Москве у УН због Србије: Рус одувао Американца!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
32°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
29°
Wed