Србија Хроника

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА БРУТАЛНО УБИСТВО ДУЊИЋА ИСПРЕД СПЛАВА ПЛАКАО У СУДНИЦИ: То нисам био ја, већ неки други Вук! ПОСЛЕ ОВЕ РЕЧЕНИЦЕ БРИЗНУО У ПЛАЧ

У Вишем суду у Београду данас је одржано суђење за убиство вође Звездиних навијача, Велибора Дуњића, које се догодило 2014. године испред београдског сплава "Џимис".

ЗАВЕТНИЦИ ПРОТИВ РАЗГРАНИЧЕЊА! Милица Ђурђевић – Ко вам је дао право да делите оно што је наше?!

У судницу је из Окружног затвора доведен оптужени Вук Мусић, који је поново покушао да докаже да је дошло до замене идентитета, односно, да недужан лежи у затвору. Током процеса раније се помињао Зоран Вукић, као лице које је скинуло рисивер из канцеларије сплава и тако искључило камере које су, како се претпоставља, снимиле убиство.

(ФОТО) КАКО УВУЋИ СРБИЈУ У НАТО МИМО ВОЉЕ НАРОДА? Ђилас отишао код Заева по савете!

Ти снимци, као ни сам Зоран Вукић, никада нису пронађени. Једино што се зна је да је Вукићево име Вук, па оптужени Вук Мусић покушава да докаже да је дошло до замене идентитета.

УХАПШЕН ПИЈАНИ НЕМАЦ КОЈИ ЈЕ УБИО ШАБАНА И МИРСАДА: Бахати возач који је изазвао удес у притвору! АУТОМОБИЛ НИЈЕ ЊЕГОВ, а процурила је још једна ШОКАНТНА информација о њему

На данашњем саслушању окривљени су потврдили да су Вука Мусића први пут видели у судници, као и да он није био пријатељ са Владимиром Ђуровићем коме се суди у одсуству, а који је био шеф обезбеђења, док је Зоран Вукић био Ђуровићев дугогодишњи сарадник и пријатељ.

ОГЛАСИЛИ СЕ ЛЕКАРИ КОЈИ СУ ПОКУШАЛИ ДА СПАСУ ШАБАНА ШАУЛИЋА: Њихов први извештај је шок за све! Ево зашто је краљу народне музике ПУКЛА АОРТА и није му било спаса

На питања Мусића, питања судије и заменика јавног тужиоца одговарао је Милош Милосављевић, коме се на терет ставља да је саучесник у убиству. Милосављевић је у тренутку убиства Дуњића био један од сувласника сплава Џимис.

(ВИДЕО) НАТО ПРЕД ВЕЛИКИМ ПОРАЗОМ ЗБОГ С-400! Лазански открива тајне форума у Минхену које боле Американце

– Да ли сам ја био део тог обезбеђења и друштва, да ли си ме видео то вече у канцеларији сплава у којој је био рисивер за камере? – питао је оптужени Мусић Милосављевића.

КРАЉ ЈЕ ПРЕДОСЕТИО СМРТ! Шабан је пре 3 МЕСЕЦА саставио ТЕСТАМЕНТ! Ево коме је оставио ВИШЕ ОД 2 МИЛИОНА €, вилу на Дедињу, 3 стана у Београду, викендицу… Имао је и ЈЕДАН УСЛОВ

– Ја сам тебе први пут видео у судници, а то вече када се догодило убиство, у канцеларији је, чини ми се, било друго лице. Крупније од тебе, набилдованије и са истетовираним рукама. Нико ме до сад, од почетка поступка, није питао да опишем то лице, али могу да кажем да мислим да то ниси био ти. Мени је овде присутни тужилац пре мог првог саслушања 2015. године сугерисао на име Вук Мусић – истакао је Милосављевић.

Након ове реченице Мусић се расплакао.

На питање судије да то појасни, Милосављевић је рекао:

(ФОТО) СТРАШНО! Смислили како да зараде на Шабановој смрти?! ОСВАНУО МОРБИДАН ОГЛАС „Превоз и ланч пакет за 40 КМ“!

– И пре него сто је почело моје саслушавање, тужилац ми је сугерисао на име Вук Мусић. Тачније, питао ме је да ли знам ко је био у канцеларији када је чупан рисивер, рекао сам да сам чуо да је био неки Вук. Он је на то констатовао и издиктирао у записник да то мора бити Вук Мусић. Иако је неко поменуо да би требало урадити препознавање лица, тужилац је рекао да нема потребе. Тек касније ћу сазнати да у целој причи постоји и друго лице, Зоран Вукић.

(ВИДЕО) ДАЧИЋ ОТКРИО ДЕТАЉЕ ПОГИБИЈЕ ШАБАНА ШАУЛИЋА: Свестан је изашао из кола, а онда су га успавали и више се није пробудио!

Убијен испред сплава

Дуњић је убијен испред „Џимиса“, а за његово убиство оптужени су Владимир Ђуровић, шеф обезбеђења сплава и још осморо којима се ставља на терет да су му помогли да побегне и уклони трагове злочина.

ЂИЛАСОВИ СЕ ОДРЕКЛИ КиМ! ОПОЗИЦИЈУ НЕ ЗАНИМА ДРЖАВНО ПИТАЊЕ! ЈЕРКОВ: Тога нема код нас!

Ђуровић је у бекству а на оптуженичкој клупи су Горан Кнежевић, Бојан Старовлах, Милош Милосављевић и Вук Мусић.

Остали оптужени својевремено су признали кривицу и нагодили се са тужилаштвом, где је поступак против њих окончан.

НЕ МОГУ БАКО, ГОРЕ МИ НОГЕ! Језиви детаљи трагичне смрти малог Павла (9) у пожару у селу Љуково код Инђије!

Kurir.rs/Telegraf

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Tue
30°
Wed
30°
Thu
25°
Fri