Жена

ОСТАВИЛА МУЖА ПРЕКО ФЕЈСБУКА И ПОСТАЛА ХИТ: Пренесите мојој свекрви да јој остављам сина, нека њој пијан мокри поред ВЦ шоље! ‘Ебо ме воз који ме вама довезао!

Објављујемо Јадранкино ФБ писмо, након што је одлучил да остави свога Мирољуба.

Износи бројне детаље; између осталог и ово: “Мокрио је, све около запишао, није повукао воду. И то му није први пут. Толико о кућном васпитању Вашег сина, свекрво моја”!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА У БИХАЋУ: Бивши командант Армије БиХ Атиф Дудаковић УХАПШЕН због злочина над Србима!

Иначе, писмо почиње са “Драга родбино и пријатељи”

Искористићу овај мој Фејсбуков профил да вас обавестим, јебем вас радознале, да је ваш љубљени Мирољуб, осим што је пијандура, и трула швалерчина и да сад коначно имам и доказе за то! Фотографија вам је испод, ставила сам је на опцију јавно да је могу видети и оне његове тетке и стрине из Канаде што га увек у звезде подижу, док мене срозавају у блато још од дана када су ме упознале.

Наиме, синоћ када је допузао кући, било је већ један после поноћи, отишао је право у купатило. Опет је попио, саплео се о дечије патике у предсобљу и скоро пао на Јазу, нашег пекинезера. Стао му је трапавом ногом на реп, овај се јадан преплашио и цикнуо, скоро пола зграде пробудио.

Ја се правила да спавам на каучу.

Мокрио је, све около запишао, није повукао воду. И то му није први пут. Толико о кућном васпитању Вашег сина, свекрво моја.

(УЗНЕМИРИЈУЋИ ВИДЕО) УБИЈАО НА СВЕ СТРАНЕ: Биографија Атифа Дудаковића открива језиве детаље! Стрељати на лицу места!

Онда се полио водом и одвукао мокар у спаваћу собу. Јаза је зарежао кад је овај прошао поново поред њега. Бацио се с врата у кревет и заспао ко клада.

Ја сам тад отишла у купатило и на поду нашла кошуљу коју сам му то вече пеглала два сата преко мокре крпе, јер је рекао да иде на пословну вечеру и да би требало да буде улицкан.

Око најнижих дугмића, оних што су сакривени у панталонама када су оне закопчане (а што његове очигледно нису биле), нашла сам отиске розе кармина.

Обрћем, гледам, лепо се види траг кармина. Пророварим мало по џеповима и нађем пресавијен папирић са исписаним телефонским бројем и именом Сузана. Не буде ми тешко, одем у кухињу по телефон, и окренем број. Јави се припита, промукла Сузана. Прекинем везу.

Нисам се нешто много узнемирила, јер ово није први пут да се враћа пијан и исцмакан са “пословних вечера”, нити је ово први папирић са именом жене.

Звале су оне често на фиксни телефон, будала давала фиксни, не може број мобилног да упамти.

Било како било, обавештам вас овако јавно, да ваш “да је тражила, бољег не би нашла” Мирољуб, има кур.у. Или кур.е.

Уосталом, њихов број није ни важан, јер ћете иовако рећи да сам луда и да измишљам, као што сте рекли и онда када је дете за славским ручком док се обртала погача међу рукама, рекло да тата има неку тету и да та тета није мама.

“То она нахушкала дете”, окривили сте ме, по обичају.

Већ видим свекрву како прича на улици да сам ја намазала кармин па изљубила кошуљу и да је свако могао узети парче папира, написати број и име Сузана.

БОЈАНИНА ДРУГАРИЦА ЈЕ ПОСЛЕДЊА ОСОБА СА КОЈОМ ЈЕ НЕСРЕЋНА ДЕВОЈКА ПРИЧАЛА: Вече пре њене смрти смо се чуле телефоном и све је било у реду

И то је у праву, заиста је то могао свако. Али, оно што није могао свако јесте да трпи њеног “родила га мајка” Мирољуба тринаест година.

Зато сам хтела да јавно, на овом мом профилу, све вас душебрижнике, његову, а и моју родбину, лажне пријатеље који су знали да се курва, али ми нису говорили, пошаљем у пизду материну! Кад могу којекакве звездице да се исто овде, на фејсбуку, свађају и вређају, показују голе гузице и сисе, да родитељима соле памет да не вакцинишу децу, па деца почела умирати, ваљда могу и ја да олакшам своју душу.

Свекрви, пошто нема профил, пренесите да јој сутра шаљем сина кући, па нек њој долази пијан, нек му онда она брижно ставља мокре крпе на „паметну главу“, приноси лавор и пере кармином умазане кошуље. Нек му она савија сарму, јер моја иовако, како она каже “није ни за свиње”.

Нек га подгоји, јер се уз мене „сав усукао“.

Вама, Мирољубова ужа и шира фамилијо, да кажем да ми је оног дана када сам вас упознала, прорадио чир на дванаестоплачном, јер ко је вас познавао, што каже онај у “Маратонцима”, ни пакао му неће тешко пасти!

(ВИДЕО) БУРНА РЕАКЦИЈА СИРИЈАЦА: РУСКА ВОЈСКА УШЛА У ОСЛОБОЂЕНИ ОД ТЕРОРИСТА ГРАД КАЛАМУНА

Никада вам нисам била довољно добра и свему сте налазили мане. Увек дебела, увек налицкана, увек непристојна, увек раздрљена са великим деколтеом, никад довољно узорна мајка својој деци, никад од мене домаћица, упропастила вам Мирољуба, ходао гладан, жедан, погужван, у алкохол га отерала.

Е, ево вам сад ваш невини Мирољуб, па се ви зајебавајте са њим.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАЧИЋ: Напалата за улазак у Шенген веома лоша одлука, СВИМА БИХ УДАРИО РЕЦИПРОЦИТЕТ!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Објављен снимак БРУТАЛНОГ УБИСТВА ЛИДЕРА ЈЕМЕНА!

(ВИДЕО) КИМ СТИГАО У ЈУЖНУ КОРЕЈУ: Држали се за руке и заједно скокнули преко границе!

СТЕФАНОВИЋ ЈАСНО ПОРУЧИО: Ухапсићемо Харадинаја ако дође у Прешево!

МУАМЕР ЗУКОРЛИЋ: Никола Тесла био муслиман!

Извор: Аура/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
25°
Sun