Орбан (Фото: Синхуа/Правда)
Европа Свет

ОРБАН НАЈОТВОРЕНИЈЕ ДО САДА! Спрема се нови мигранатски талас, Сорош хоће да уништи стари континент!

Мађарски премијер Виктор Орбан наводи да Будимпешта "види назнаке" надоласка новог мигрантског таласа и да Мађарска као земља која је "капија Балкана" има интереса да се "ствари добро одвијају"

ОВО СЕ НИКАД НИЈЕ ДОГОДИЛО Сале објавио списак играча какав ЈОШ НИЈЕ ВИЂЕН у српској кошарци!

„Заиста видимо назнаке прилива који надолази“, рекао је Виктор Орбан за Кошут радио, преноси МТИ.

Наводи да ће то бити изазов иако је Мађарска „успела да спречи мигранте да долазе овамо, (њени) суседи нису заштићени и потребна им је помоћ“.

(ВИДЕО) ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: НАСА пронашла доказ за постојање Марсоваца

„Као резултат тога, Србија ће наставити да се сматра стратешком земљом, а Македонија ће бити једнако важна“, рекао је Орбан.

Љубавница је покушала да ме убије бомбом! Врачара из Сарајева ми је спасла живот! ИСПОВЕСТ ЈЕЛИЦЕ ДАБОВИЋ!

Оценио је да је у Европи у току пребацавање становништва, које се делом изводи са циљем помагања шпекупантима попут америчког финансијера Џорџа Сороша да заради новац „уништавањем“ Старог континента.

ХРВАТИ И БОШЊАЦИ ЋЕ САХРАНИТИ БИХ, А НЕ ДОДИК: И Запад дигао руке, укапирао да НЕМА СПАСА НЕМОГУЋОЈ ДРЖАВИ!

„Ми не желимо да се мешамо са другима. Нама је добро овако, када је у питању хришћанство, језик, култура и начин живота, као и слобода вере и приступ породици и односима између мушкараца и жена“, поручио је мађарски премијер .

НИСУ СРБИ, АЛИ СУ СВИ ДО ЈЕДНОГ ГИНУЛИ ЗА СРБИЈУ!

Најавио је и да ће влада Мађарске на јесен покренути велику ревизију устава, а да ће расправа о променама устава донетог 2011. године започети у септембру и да би могла да траје до годину и по дана.

НОВА ХРВАТСКА СВИЊАРИЈА! Фудбалери са заставом која симболише погром Срба испраћени на СП!

Ројтерс наводи да је Орбан, којег описује као десничарског националисту, поново изабран на премијерску функцију након убедљиве победе на парламентарним изборима у априлу и да у интервјуу није открио никакве детаље везане за планирану промену устава.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ! Јанковићев омиљени сепаратиста позива на ОТЦЕПЉЕЊЕ ВОЈВОДИНЕ, а његове сулуде планове ПРЕНОСИ ПОЛИТИКА!

(ВИДЕО) ТАМНИ МАЧ – НОЋНА МОРА ЗА АМЕРИКУ! Овај беспилотни стелт борбени авион сеје страх, а НИЈЕ РУСКИ!

СРБИЈА СЕ ЈОШ ДАНАС ТОПИ НА СУНЦУ, ПРЕОКРЕТ СТИЖЕ ВЕЋ ТОКОМ НОЋИ: Петак широм земље сунчан и веома топао, за викенд ПЉУСКОВИ

Извор: Танјуг

Оставите коментар