facebook.com
Србија Хроника

ОРАХОВАЦ: Ухапшен Србин због покушаја да одбрани српску децу од наоружаних Шиптара!

Група албанских младића, од којих један наоружан такозваним "боксером", малтретирала је српску децу узраста од 7 до 10 година. Никола Матић, старији брат једног од српских дечака, покушао је да их заштити те је шиптарског нападача ударио песницом.

САРАЈЕВО СПРЕМА УДАР НА РС: Аутобуси из Сарајева спремни да крену на Трг Крајине – полиција Српске у највишој приправности!

Током ноћи такозвана „косовска полиција“ је на основу пријаве старијег Албанца, ухапсила Николу Матића уместо да Србима пружи заштиту а младић је ноћ провео у притвору. Ово се дешавало у горњем делу Ораховца, настањеном Србима, иначе неколико километара удаљеног од Велике Хоче.

(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: Сценарио државног удара на Републику Српску

Наиме, већ дуже време група албанске деце из породица, које су се куповином српских кућа доселиле у горњи српски део града, малтретирају српску децу и не дозвољавају им да се слободно играју на улици и игралишту.

ДОДИК И ДАЧИЋ ЗАПАЛИЛИ БАЛКАН: Ујединићемо Србију и Републику Српску, бранићемо оно што смо крвљу стекли!

Огорчени родитељи покренули су петицију са захтевом надлежнима да предузму безбедносне мере за заштиту српске деце, како се овакви инциденти не би понављали, односно, како не би дошло до већих међуетничких сукоба. Међутим, никаквих ефикасних корака није било.

Никола Матић јутрос је пуштен из притвора да се брани са слободе.

КИНА УЗВРАЋА УДАРАЦ – Пекинг враћа питање Косова пред УН

У Ораховцу живио ко 300 Срба који су свакодневно изложени нападима и провокацијама како придошлих тако и локалних Албанаца.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВАН СНИМАК ВЕЧЕРИ КАДА ЈЕ РОНАЛДО СИЛОВАО СТУДЕНТКИЊУ: Почело је са плесом и нежним додирима, А САДА МУ ПРЕТИ ДОЖИВОТНА РОБИЈА! Погледајте шта се десило!

Вулин: Беспилотне летелице Кфор-а нису случајно надлетале Газиводе

Дачић упозорава на косовски „блицкриг“: Могућ напад на север Косова уз страну помоћ

(ВИДЕО) СРПСКИ МЛАДОЖЕЊА ХИТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Свештеник га питао да ли се обећао другој жени, а његов одговор изазвао је ЛАВИНУ СМЕХА!

Лансирана револуционарна идеја: Велика промена ЕУ или њена лабудова песма

Припрема за освајање Арктика: Лондон шаље војску да би ослабио Русију

КМ Новине

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri