Printscreen
Србија Хроника

ОПТУЖНИЦА „ТАНКА“! Наставља се судска агонија у случају „Марјановић“, суд тражи нове доказе против Зорана

Оптужница против Зорана Марјановића (40), окривљеног за тешко убиство супруге Јелене (33) на насипу у Борчи 2. априла 2016. године, поново је враћена тужилаштву на допуну, јер оваква каква је не може да "прође"

То је, у најкраћем, закључак Вишег суда у Београду, који је по налогу Апелационог суда наредио Тужилаштву да прикупи нове и провери постојеће доказе против Марјановића.

МРАЧНИ ДЕТАЉИ! ШЕСТ ГОДИНА ВОЗИ БЕЗ ДОЗВОЛЕ! Дарко Лазић се одвалио од алкохола пре удеса!

Дуготрајна истрага

Спорно је чак седам доказа из оптужнице, а с обзиром на то шта је све суд наложио, ова допуна би могла да потраје унедоглед, јер законски рок не постоји!

Оптужница против Марјановића први пут је враћена на допуну 19. марта и тада је наложено да је неопходно саслушање његове и Јеленине ћеркице Јане (7). Девојчица је дала свој исказ и њиме потврдила очеву тврдњу да је кобног дана била с њим на насипу и да се ниједног тренутка нису одвајали, док је мајка Јелена џогирала.

Железњак: Вратите Косово у СБ УН

Међутим, новом наредбом о допуни истраге Апелациони суд је указао на то да је исказ мале Јане узет супротно закону, јер девојчица на саслушању није имала пуномоћника, иако је то било неопходно, пошто је малолетна. То значи да Јана треба да се саслуша још једном!

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА 10 ЦЕНТИМЕТАРА СНЕГА Чека нас најхладнији 31. октобар у последњих 100 година!

Други спорни доказ, који се не налази у оптужници, јесте да се уради просторно-временско вештачење свих снимака сигурносних камера са куће у улици Пут за Црвенку, односно, свих кадрова који гледају на насип. Најинтересантнији налог суда, који је до сада у јавности био непознат, указује да је Марјановић имао огреботину на руци која никад није вештачена?!

Албанцима сметају православне светиње: Траже рушење цркве на Румији


На потезу Више тужилаштво

Из Вишег суда је потврђено да Тужилаштво има рок од три дана по пријему наредбе о допуни оптужнице да се изјасни о даљим корацима.
– Више тужилаштво би у року од три дана требало да донесе наредбу о допуни истраге да би се испитала основаност оптужнице против Марјановића, која је подигнута 27. јуна. Виши суд је у својој наредби навео седам доказних радњи које би Тужилаштво требало да предузме по налогу Апелационог суда, који је 13. септембра укинуо решење о потврђивању оптужнице – прецизирала је за Информер Бојана Станковић, портпаролка Вишег суда.


АНА СЕВИЋ У СУЗАМА УШЛА У БОЛНИЦУ: Бивша жена моли лекаре да га спасу, ћеркица Лорена не зна за несрећу!

„Одмах после супругиног убиства Зоран је на десној руци имао посекотину. Биолошком факултету у Београду достављен је брис ДНК узет са огреботине, одмах по проналаску певачициног тела, али тај материјал није отваран и вештачен! Због тога обавезно мора да се вештачи како би се утврдило евентуално присуство Јелениног ДНК“, стоји у налогу за допуну оптужнице.

Такође, суд је указао да у предмету фали фото-документација са увиђаја, те је наложено да се фотографије са увиђаја израде електронски и додају предмету. Осим тога, треба да се вештачи и траг крви пронађен на задњем седишту „мерцедеса“, којим су се Јелена и Зоран са малом Јаном кобног дана довезли до насипа.

ДАРКО ЛАЗИЋ МЕСЕЦИМА НЕЋЕ МОЋИ ДА СТАНЕ НА НОГЕ? Прогнозе нису охрабрујуће

„Утврђено је да ДНК материјал изолован са задњег седишта ‘мерцедеса’ припада Јелени и да по свом интензитету одговара јачем трагу крви. Међутим, у фази истраге није обављено вештачење тог трага, па је остало непознато на који начин је могао настати и која је његова старост, о чему се вештаци одговарајуће струке нису изјашњавали“, закључују у Апелационом суду.

ОТКРИВЕНО КАКО ЈЕ ДОШЛО ДО НЕСРЕЋЕ У КОЈОЈ ЈЕ ДАРКО ТЕШКО ПОВРЕЂЕН: Лазић направио страшну грешку

Од пресудног значаја би требало да буде и вештачење мобилног телефона бициклисте Милана Р., којим би требало да се укаже на то да ли је он заиста у време убиства, између 17.05 и 17.10 часова, био у непосредној близини места злочина, а самим тим и да ли је ту видео Јелену и Зорана заједно, како је тврдио.

Ново вештачење телефона

Наводи се и да је неопходно да се обави допунско вештачење Зорановог телефона и да се објасни на који начин се може доказати да ли је он заиста искључио телефон по доласку на насип. Односно, да се на јасан начин утврди „на бази чега је утврђено да је окривљени свесно искључио телефон“.

ОВА ЖЕНА ЈЕ УНИШТИЛА ФУДБАЛСКУ МАФИЈУ: Мама, мој муж пере паре преко мене! Овако је полиција прислушкивала СВЕ!

Подсетимо, Јелена Марјановић (33), певачица „Гранда“, пронађена је мртва 3. априла 2016. након 20 сати потраге, у каналу у Борчи. У наредним данима полиција је саслушала низ сведока, а под лупом истраге најпре су се нашли Зоран и чланови његове породице, отац мајка, брат и син из првог брака. Сви они негирали су учешће у убиству. Зоран је провео у притвору десет месеци, након што је ухапшен 15. септембра прошле године. Тренутно се брани са слободе.

ЛЕКАРИ ХИТНО ПОЗВАЛИ РОДИТЕЉЕ НА РАЗГОВОР! Отац Дарка Лазића код доктора: Видећемо шта ће бити

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) СТРАХОТА ИЗ ВРТИЋА ПОТРЕСЛА РЕГИОН Васпитачица крвнички тукла и малтретирала децу, отац једног малишана не може да дође себи од беса

(ВИДЕО) НАТО АВИОНИ ТРАЖЕ РУСКЕ ВОЈНЕ БАЗЕ! У току грозничава потрага за С-300, С-400, С-500 И ИСКАНДЕРИМА!

НОВИ ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ Отац Маријане Мићић умало погинуо у обрачуну црногорских кланова, бомба била намењена ПОЗНАТОМ МАФИЈАШУ!

(ВИДЕО) НА ПОМОЛУ НОВИ РАТ И ОТИМАЊЕ СВЕТИЊА НА КОСОВУ! Руски историчар Георгиј Енгелхарт: Запад спрема пакао за нашу земљу!

„ЋАО, ЛЕПА СИ, ХОЋЕШ ДА МИ БУДЕШ ДЕВОЈКА“ Предраг послао женама 5.000 порука преко Фејсбука! Одреаговало је само њих 15, а одговоре које је добио…

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri