Printscreen
Спорт

ОПТУЖИЛИ ВРАЊЕША ЗА ФАШИЗАМ ЗБОГ ТЕТОВАЖЕ ВОЈВОДЕ ЂУЈИЋА! Фудбалски савез БИХ претерао према Србину

Само дан након што се у јавности појавила тетоважа са ликом четничког војводе Момчила Ђујића на руци репрезентативца Босне и Херцеговине Огњена Врањеша огласио се и Фудбалски савез ове државе квалификујући овај потез Србина као фашизам

Вучић затражио мирне протесте, без обзира на потезе Приштине

Још раније, некадашњи фудбалер Црвене звезде, који тренутно игра за Андерлехт, показивао је склоности ка тетовирању у којима се истиче српско у први план тако што је „урадио“ границе Републике Српске што је прилично разбеснело Сарајево.

ОВО ЈЕ ОТАЦ МОНСТРУМ КОЈИ ЈЕ УБИО БЕБУ У ЗЕМУНУ! Мушкарац коме нико не зна право име пресудио својој ћеркици од 5 месеци!

Овај пут је отишао корак даље и запалио јавност у земљи нашег источног суседа. а речи фашизам, насиље, говор мржње само неке од непримерених квалификација које се Врањешу стављају на душу.

– Оштро и безрезервно осуђујемо шокантно понашање репрезентативца Огњена Врањеша, јер његове поруке, без обзира на који начин су изражене, нису у духу вредности за које се залаже НС/ФС БИХ и не представљају особине истинског спортисте који треба да буде узор млађим генерацијама – наводи се у делу саопштења.

ХОРОР У БЕОГРАДУ: Отац убио петомесечну бебу!

У наставку, руку на срце, нису желели да порекну Врањешову борбеност и залагање када игра за државни тим, али су његову најновију тетоважу ригорозно протумачили.

– НС/ФС БиХ недвосмислено осуђује све облике величања фашизма и његових присталица који наносе штету не само Савезу и репрезентацији већ и целој земљи. Приоритет сваког истинског спортисте треба да буде борба против расизма, дискриминације, насиља, говора мржње па тако и НС/ФС БиХ очекују да сви репрезентативци буду носиоци нових напредних идеја и прогреса, а не рушитељи темеља на којима почива јединство и интегритет Савеза – стоји у закључку саопштења.

ТАЧИ У САД ДОБИО КРИЛА: Нема споразума без реципрочног признавања Косова и Србије!

Врањеш је рођен у Бањалуци, а за репрезентацију БИХ од 2010. године одиграо 38 утакмица.

НЕМА МИЛОСТИ ЗА ТАКВЕ! Лончар тражи веће казне за дилере и за произвођаче дроге!

ДАЧИЋ О ХАРАДИНАЈЕВОМ АУТОРСКОМ ТЕКСТУ: ,,То му је неко написао, оловка није оруђе којим се он служи“

НАТО ЛУПИО ШАМАР ПОРОШЕНКУ! Кука, моли за помоћ, али нико не сме на Русију!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СЛОБА ЈЕ МРТАВ 12 ГОДИНА А ЈЕЗИВА МИСТЕРИЈА У ВЕЗИ ЊЕГА ТРАЈЕ И ДАЉЕ! Милошевић јесте сахрањен у Србији али се ЊЕГОВ МОЗАК МОЖДА НАЛАЗИ У ЈЕДНОЈ ДРУГОЈ ЗЕМЉИ?! Сви детаљи овог бизарног случаја

Сутра ванредна седница о уједињењу Митровице

ОТКРИВЕН ПРСТЕН ПОНТИЈА ПИЛАТА: Реликвија пронађена 60-тих година, али је натпис дешифрован тек скоро

ТРАГЕДИЈА КОД УЖИЦА! Дрво убило мушкарца!

Кијев саопштио зашто је послао ратне бродове у Керчки мореуз

ПОДЛИ ШИПТАРСКИ ПЛАН! Одборници у јужној Косовској Митровици подносе захтев за отимање српског дела града!

МА, ВАЖИ! Тзв. косовска влада тврди да повећани порез није против Срба, него…

Извор: informer

Оставите коментар