Фото: public
Србија Хроника

ОПШТА ТУЧА 4 ПОРОДИЦЕ НА БУЛЕВАРУ: Троје ухапшено, петоро повређено, ударали чим су стигли, радиле ЦИГЛЕ, КРАМПОВИ, ЛОПАТЕ, ПАЛИЦЕ… Страдала и пролазница

Четири породице посвађале су се око 18 сати јуче у Булевару краља Александра, након чега су се обрачунали и физички! Епилог: троје ухапшених, петоро тешко повређених.

Због насилничког понашања ухапшено је троје људи и они се и даље налазе у притвору.

Све је почело када се Сретен К. (20) посвађао са једним мушкарцем са којим је и раније имао несугласица. Сукобиле су се четири породице, две са једне и две са друге стране.

ОБРАЧУН СНАЈПЕРИСТА! УПУЦАН ДЕЈАН БЕРИЋ, МАЈОР ВОЈСКЕ ДНР: Деки изгубио дуел са украјинским специјалцем!

Како прича, четворица мушкараца поломила му је стакло на кући. У кући су била и дечица и Сретенова мајка Драгица, брат Стефан (22) и отац Живојин. Сви су тешко повређени, осим дечице коју је склонила Сретенова жена на време.

– Са синовима живим у Миријеву и тада смо дошли овде код Живојина, јер деца хоће да проведу време и са оцем. Када су улетели, Сретен је први изашао. Отац тих мушкараца ме је ударио у главу дрвеном мотком и изнад ока, а након тога, један од њих је узео нож који је био испред куће и посекао ми дојку и стомак – прича Драгица К., Сретенова и Стефанова мајка.

Како причају син и мајка, нападачи су се латили свега што су нашли испред куће.

Лопата, крамп, нож, камење, цигле, палице…

АМЕРИКАНЦИ БЕСНИ: Укључивање Путина у косовску кризу само ће закомпликовати остварење планова Запада!

– Мужа су ударили испред куће толико јако да се онесвестио. Стефан како је трчао близу оца у дворишту, оклизнуо се, а један од браће кренуо је да га удари крампом, да га нисам гађао каменом и погодио у ногу, у том тренутку убио би ми брата. Оца ми је придигла жена док смо брат и ја одвлачили пажњу осталима. Ножем којим је посекао мојој мајци стомак, исти је кренуо и ка мом стомаку и ја сам поставио руку и помислио: „Боље рука него црево“, да бих остао жив.

Исекао ме је до коске – додаје Сретен.

Ту туча није завршена већ се јурњава чланова ове четири породице наставила и на Булевару у близини окретнице трамваја. У сукобу је повређена и несрећна случајна пролазница.

– Појурили су кроз ограду за Сретеном на улицу и један од њих бацио је циглу у његовом правцу. Уместо њега погодио је жену циглом у главу и она је крварила – прича Драгица док нам показује крваво ћебе са којим је притрчала да помогне пролазници, а које се и даље налази поред улице.

(ВИДЕО) СПРЕЧЕНА СРАМОТА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Заветници прекинули пројекцију филма који велича злочиначку ОВК!

Као разлог због којег уопште постоји годинама неслога између ових породица, Сретен наводи завист са друге стране.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СТРАШНА ТУЧА НА ЗЕЛЕНОМ ВЕНЦУ: Тројица хулигана шутирала младића који се ПОСВАЂАО СА ДЕВОЈКОМ!

ПРИЈАВА ЈОШ НИЈЕ СТИГЛА: Организатори ЕП о најављеном доласку каратиста тзв. државе Косово

(ФОТО) СЕЋАТЕ ЛИ СЕ НАСТАВНИКА КОЈИ ЈЕ ПРЕДАВАО ИНФОРМАТИКУ БЕЗ КОМПЈУТЕРА? Ово ће вам улепшати дан! Погледајте како сада изгледају његови часови!

Извор: Курир/Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu