Youtube
Свет

Општа пометња у Трсту: Комшије се жале на женске урлике, морала да интервенише и полиција

- Заправо, повици су били искључиво женски, и рекао бих, долазили су од млађих особа. Не верујем да су демонским утицајима подложне само девојке - рекао је Јордан Зерјал за италијанске медије.

ТРАГЕДИЈА ОД КОЈЕ СЕ СЛАВНИ ФУДБАЛЕР НИКАД НИЈЕ ОПОРАВИО: Супруга Предрага Мијатовића открила детаље о његовом преминулом сину Андреју

Становнике Трста узнемириле су духовне сеансе хрватског егзорцисте фра Розариа Розо Палића.

Родитељи су са свештеницима 67 пута истеривали ђавола из ћерке, док је нису убили! Истинита прича о девојци по којој је снимљен нови филм „Егзорцист“ (ФОТО) (ВИДЕО)

Стотине људи из Хрватске сваког викенда долази на сеансе код фра Розариа. Он сваке суботе у Трсту организује службе на хрватском језику, а како јављају медији, у град тада долазе силни аутобуси пуни верника који изазивају страшне комуналне проблеме и утичу на ред и мир.

ЕВРОПА ПОД СНЕГОМ, У СРБИЈИ ПРОЛЕЋЕ Да ли је ово доказ да нас ХАРП уништава?!

Стварају се велике гужве, а дивље паркирање прави проблем на улици која није прилагођена за тако велики број возила.

Међутим, то није једини проблем. Комшије се жале и на необичне појаве које се јављају усред фра Розариових духовних сеанси.

Тако један од њих, Јордан Зерјал, који живи у кући близу цркве, тврди да ноћу из цркве сатима допире урлање, због чега је интервенисала и полиција.

(ВИДЕО) У ЊЕГА ЈЕ АРКАН ГЛЕДАО КАО У БОГА: Док је он свирао Цеца му је држала микрофон, а Жељко без даха слушао!

– Заправо, повици су били искључиво женски, и рекао бих, долазили су од млађих особа. Не верујем да су демонским утицајима подложне само девојке. На то смо указали и карабињерима, али никад нисмо добили одговор – рекао је Зерјал за италијанске медије, а преноси Истарски.

(ВИДЕО) ЉУБА ШИПТАР ОТКРИВА ТАЈНУ ПОСЛЕДЊЕ АРКАНОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ! Рекао ми је: Данас сам најсрећнији човек! 5 МИНУТА КАСНИЈЕ ЈЕ УБИЈЕН

Фра Розо Палић рођен је 15. фебруара 1969. године у Јањеву. Након осмогодишње школе у родном месту, као фрањевачки кандидат, гимназију завршава на Шалати у Загребу. После завета, теолошки студиеј похађа у Загребу и Риму. За свештеника је заређен 2004. године.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРИКОВИ КОЈИ СЕ ГЕНЕРАЦИЈАМА ПРЕНОСЕ: Ове савете су нам дале баке а сигурно ћете их и ви искористити!

БИТКОИН ЈЕ ВЕЛИКА ПРЕВАРА! Невероватна помама за виртуалном валутом!

АМБАСАДА САД УПОЗОРАВА ПРИШТИНУ: Оградите се од претњи због Специјалног суда или ћете сносити последице

Без милости: Путинов нови удар на терористе!

Извор: Телеграф

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu