pixabay.com
Друштво Занимљивости

ОПШТА ПОМАМА! МЛАДИ СРБИН ЗАЛУДЕО СВЕТ! Његова девојка хтела бујније попрсје, а плашила се операције, он измислио брус за трајно повећавање груди

Милан Милић осмислио је „е-бра“, који без штетних утицаја за само седам дана учини да дојке порасту за цео број.
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

(ВИДЕО) НАЈКРАЋИ ХОРОР ФИЛМ НА СВЕТУ: За само 15 секунди занемећете од шока!

Веровали или не – Србин, који је избегао с Космета у Лазаревац, изумео је брусхалтер за којим су полуделе жене широм света!

Све до сада жене с малим грудима морале су под нож како би их повећале, али Милан Милић им је омогућио да то ураде на сасвим безболан начин.

(ФОТО) ОПШТИ ХАОС У НОВОМ САДУ: Црним џипом се закуцао у паркиране аутомобиле, па се преврнуо на кров

Пишу о њему

Милан, инжењер екологије по струци, дизајнирао је „е-бра“, вибрирајући грудњак који, како каже, може да повећа дојке за седам дана за један број без икакве хируршке интервенције и нежељених ефеката. О њему су писали британски листови Дејли мејл и Сан, па чак и кинеска штампа.

Патент је направио због љубави према својој девојци Јелени, која је желела веће груди, али се плашила операције.

– Размишљао сам и кренули смо са неколико пројеката. Први прототипови били су стравични и по дизајну и по свему, али смо даљим радом добили коначну генерацију, која је, бар по нама, савршенство које можемо да направимо ручно. Вибрирајући грудњак повећава доток крви у груди и побољшава циркулацију. У питању је природни процес који тако храни груди. Самим тим долази до благог повећања температуре груди првих два пута након коришћења, али технологију коју користим за израду грудњака не желим да откривам – прича Милан.

Амерички сенат: „Заветници најутицајнија проруска странка у Србији!“

Прва је грудњак тестирала управо Јелена… Током пет година, захваљући „е-бра“, од корпе А дошла је до корпе Д.

– Игром случаја, ступили смо у контакт с мојим садашњим партнером из Америке. Уређај је прошао патент-базу, јер такав не постоји нигде на свету, а самим тим добили смо и папире и документа за иновацију – каже за Курир Милић.

„Е-бра“ је прошао најригорозније тестове у Америци, тестирало га је и 14 жена широм света, а процес испробавања и коришћења пратили су најеминентнији лекари. Њихова контрола показала је да се на грудима не дешава никаква негативна промена, да не утиче на жлезде и на масовно ткиво.

РАМПА ЗА НЕМАЊИЋЕ! После бројних критика Програмски савет РТС упутио захтев да се стопира приказивање ове серије!

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

ШОКАНТНА ТВРДЊА ДЕТЕКТИВА! Неко кочи истрагу о нестанку Барбаре, УВЕРЕН САМ ДА СЕ НИЈЕ УДАВИЛА У ТИСИ!

Чекају прави тренутак

– Пре сваког теста тражили смо од девојака потврду лекара да су здраве, а исту потврду смо тражили и након тестирања. „Е-бра“ још није у слободној продаји. Предвиђена цена је око 200 долара, а на нашим просторима ће бити око 20 долара. На нашем сајту Енханцебра праве се поруџбенице. За сада се јавило више од 30.000 жена. Са пласирањем производа не журимо, не желимо да направимо погрешан корак.

СТИЖЕ ОНО ЧЕГА СМО СЕ СВИ ПЛАШИЛИ! У Србији упаљен жути метеоаларм, ВРЕМЕ МОЖЕ ПОСТАТИ – ОПАСНО!

Коригује и асиметрију

НОСИ СЕ ПО ПЕТ МИНУТА ТРИ ПУТА ДНЕВНО

Милан каже да се чудесни грудњак носи по пет минута три пута дневно седам дана:

– Уређај не сме да се носи за време менструације. Уколико се грудњак користи по други пут, мора да се направи пауза од два месеца. Грудњак неће радити 10 дана након лета авионом због промена у притиску. „Е-бра“ подиже груди, обликује, смањење размак између груди и коригује асиметрију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин враћа Украјини оружје затечено на Криму, Украјинци мисле да их понижава

Овако изгледа „дубоки рат“ на Косову који нико не види

АНТИДОТ: Зашто тужилаштво још не реагује на кривичну пријаву против Вука Јеремића?!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
22°
Fri
20°
Sat
14°
Sun
16°
Mon