Printscreen
Политика Србија

ОПШТА БЕЖАНИЈА ИЗ ПОКРЕТА СЛОБОДНИХ ГРАЂАНА: Јанковића напустили и Божо Прелевић и Кокан Младеновић

Адвокат Божо Прелевић поднео је оставку на место повереника Покрета слободних грађана Саше Јанковића, а из покрета се исчланио и позоришни редитељ Кокан Младеновић.

Ни Прелевић, ни Младеновић нису зелели да коментаришу те наводе. Саговорник из врха ПСГ каже да је Прелевић о својој оставци руководство Покрета обавестио писаним путем, убрзо након ванредне скупштине Покрета.

​(ФОТО/ВИДЕО) ЕВО КО ЈЕ ДЕЈАН ПОПОВИЋ ТИГАР, ухапшен због напада на полицајца! Власник ланаца кладионица, СЛАБ НА СТАРЛЕТЕ И ПЕВАЉКЕ!

„Мој задатак је био да формирам Градски одбор, ја сам то и окончао. Такође сам формирао и 12 општинских одбора и тај посао је такође завршен“, рекао је Прелевић, а пре десетак дана на ванредној скупштини ПСГ избран је за члана Председништва тог покрета.

На питање зар није логично да сада, када су одбори формирани почне да се остварује зацртани циљ, а не да се подноси оставка, Прелевић је рекао да нема коментар.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) Пацијенти су се жалили јер дуго чекају лекаре, а онда је медицинска сестра показала како изгледа „прави хитан случај“

„Као и већина нас, није био задовољан последњим дешавањима. За многе поступке лидера ПСГ Саше Јанковића није било рационалног објашњења и вероватно да је то један од главних разлога што је и он одлучио да оде“, рекао је саговорник.

Ни Младеновић није желео да потрвди сазнања да је напустио ПСГ, нити да говори о разлозима за тај поступак.

„Немам коментар на Сашу Јанковића“, рекао је Младеновић, а на питање листа да само потврди да је изашао из Покрета – поновио је исту реченицу.

(ВИДЕО/УЖИВО) ДРАМА У КИЈЕВУ: Сакашвили прети да ће скочити са крова

Извор из врха ПСГ рекао је да нови одласци никог у Покрету нису зачудили, као и да се очекују нови одласци „јер осим неколико људи веома блиских Јанковићу, више нико не верује ни у њега ни у идеју од које је све почело“. Многе је разочарало лоше опхођење лидера ПСГ према људима који су чинили окосницу кампање за преседничке изборе.

Наводно и књижевник Драган Великић је на ивици да се ишчлани из покрета. Према тврдњама више саговорника, он има другачије разлоге за такав потез од већине оних који су Покрет до сада напустили.

(ВИДЕО) ОВАЈ ГРАД НЕСТАО ЈЕ ПОД ВОДОМ ПРЕ 1.700 ГОДИНА: Рониоци су га пронашли и наишли на нешто невероватно!

„На једном састанку на којем је било више људи, Великић је рекао Јанковићу да ће се дистанцирати од Покрета уколико пред београдске изборе буде направљена коалиција са Народном странком Вука Јеремића“, рекао је извор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХРВАТСКА УСВОЈИЛА ЗАКОН ПО КОМЕ СУ СВИ СРБИ АГРЕСОРИ: Пуповац и српски посланици били УЗДРЖАНИ?!

РУСИЈА ОБЈАВИЛА КОЈИХ 9 МЕДИЈА СУ ОЗНАЧЕНИ КАО СТРАНИ АГЕНТИ: Међу њима Глас Америке и Слободна Европа!

Дачић: Повећање породице мора бити политички циљ иначе ће Србија нестати

Извор: Танјуг/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat