Друштво Србија

ОПЕТ ОДЛОЖЕНО ИСЕЉЕЊЕ ПОРОДИЦЕ МАУРЕР: Извршилац чека судску одлуку

Пети пут јуче одложено принудно исељење породице Маурер. Стан у Булевару краља Александра. Комшије дале подршку.

НОРВЕШКА: Косово је држава, Русија непријатељ, Србија је у сваком случају на губитку

ПОКУШАЈ исељења породице Маурер из стана у Булевару краља Александра 26, који је јуче био заказан пети пут, поново је одложен. Извршење је било заказано за 9 часова, али се извршитељи нису појавили. Ипак, тридесетак комшија и грађана окупило се испред вишеспратнице од раних јутарњих часова, како би спречили улазак у стан на четвртом спрату.

 БИЋЕ ПАПРЕНОГ УДАРАЊА ПО ЏЕПУ: Возачи, ово су нове измене Закона о безбедности саобраћаја! Ево колико ће вас сада коштати прекршаји!

– Извршитељка је полицији послала допис да се извршење одлаже, али не и за када. Чека се решење Вишег суда о наставку процеса – рекла је Силвана Маурер, власница стана у Булевару.

Како би породици Маурер пружили подршку и спречили извршитеље да уђу, више од тридесет њихових пријатеља и комшија дежурало је током ноћи и јутра испред вишеспратнице. Међу њима били су и актвисти Здружене акције „Кров над главом“, као и пре два месеца, односно 5. јануара, када је такође било заказано извршење.

ПРИЧА О КОЈОЈ ПРИЧА СРБИЈА: Ко је уствари Милан Јевђић – ФОЛИРАНТ ИЛИ МУЧЕНИК?

Према тврдњама ове породице, проблем око стана настао је када је њихов подстанар фалсификовао папире и подигао кредит код једне банке у износу од 145.000 евра, заложивши стан под хипотеку. Банка је затим одлучила да прода њихов стан на јавној аукцији и том приликом су од куповине одустали сви сем једног заинтересованог купца. Породица је поднела тужбу против подстанара и банке, али тај процес и даље траје.

(ВИДЕО) СНИМАК КРАЂЕ О КОЈОЈ ПРИЧА ЦЕО БАЛКАН: Да ли је могуће да се ово десило, многи мисле да је све НАМЕШТАЉКА!

ХОР ИСПРЕД УЛАЗА У ЗГРАДУ

ИСПРЕД зграде у Булевару краља Александра пријатељи Маурера носили су транспаренте „Нико без крова“, „Стоп“ и „Срам, срам, срам“. Хор је на улазу у објекат певао „Ај кармела“ и „Интернационалу“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО+ВИДЕО) ХАОС У СОЛУНУ:Барикаде анархиста на универзитету,сукоб с полицијом

Рак плућа – за аларм

Турска обећава: Одговорићемо на санкције САД, али не као Русија

(ВИДЕО) Ђука никад оштрије о Зорани Михајловић: Сменити је са места министра, да се више ништа не пита у држави!

ДВЕРИ ТРАЖЕ ХИТНО ХАПШЕЊЕ: Зашто је Угљанин још увек на слободи?

СУТРА JE 12 ГОДИНА ОД СМРТИ МИЛОШЕВИЋА: Сахрањен је без опела и почасти, а оно што је рекао полицајцу који га је хапсио и данас се препричава

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПАО ГРАЂЕВИНСКИ ИНСПЕКТОР ЗБОГ ПРИМАЊА МИТА: Узимао све по 500 ЕВРА! Изашао с ручка из кафане па му на улици тутнула у руке свежањ новчаница!

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu