Printsreen
Политика Србија

ОПЕТ ОБМАЊУЈЕ ГРАЂАНЕ! Ђилас тврди да ће забранити да једна телевизија има две националне фреквенције, а сам је то дозволио још 2010. године!

Лидер Савеза за Србију, Драган Ђилас, изјавио је да ће се кад дође на власт залагати да неке телевизије не могу да буду власници више националних фреквенција.

ИВО АНДРИЋ ЈЕ ИМАО РЕШЕЊЕ ЗА КОСМЕТ: Албанце иселити, а земљу им поделити, Србија да узме север и Драч!

Ђилас вероватно мисли да се грађани Србије копчају на леђа и да се не сећају ни шта су јуче јели, чим је у стању да изјави како ће се кад опет дође на власт залагати да једна телевизија не може да буде власник две националне фреквенције.

(ВИДЕО) Организаторка протеста прво тврди да није члан ниједне странке, а онда каже да је из Левице Србије!

Подсетимо, управо су Ђилас и Борис Тадић, док су били на власти, 2010. године омогућили да Теодор Киријаку, власник грчке Антена ТВ, поред ТВ Прва купи и тадашњу телевизију Б92, обе са националном фреквенцијом.

(ФОТО) КОЛАПС НА ИБАРСКОЈ, ДВА ЛАНЧАНА! Потпуни хаос, све је блокирано! КОЛОНЕ ПО 15 КИЛОМЕТАРА!

Али, народ у Србији добро памти, зато Ђилас дуго неће бити у прилици да се залаже укидање нечега што је некад сам дозволио.

ПРЕРЕЗАЛИ РЕШЕТКЕ, ПА КАНАПОМ ОД ПОСТЕЉИНЕ СИШЛИ НИЗ ЗИД! Спектакуларно бекство Србина и Босанца из затвора из ког нико није побегао! ОСТАВИЛИ ШОК ПОРУКУ У ЋЕЛИЈИ

(ФОТО) ОВОМЕ СЕ СТВАРНО НИСУ НАДАЛИ: Путници у аутобусу на линији 67 нису могли да престану да БУЉЕ У ВОЗАЧА! ОДУШЕВИО ИХ ЈЕ

ДРАГАН БЈЕЛОГРЛИЋ СЕ ПОТРЕСНО ОПРОСТИО ОД ГИГЕ МОРАВЦА: Збогом, ћале! Прерано си отишао, могли смо још мало да се дружимо и радимо!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛУЂИ И ОД ШИПТАРА! Бивши Туђманов министар ОД СРБИЈЕ ТРАЖИ 300 МИЛИЈАРДИ РАТНЕ ШТЕТЕ И ИЗБАЦИВАЊЕ ЋИРИЛИЦЕ ИЗ УПОТРЕБЕ

Проговорио Зоран Марјановић: Моја прича о паклу у затвору!

Бивши командант ОВК побегао са КиМ после позива Специјалног суда

ПРОНАЂЕНЕ СЕСТРЕ НЕСТАЛЕ У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ У БЕОГРАДУ: Девојчице са Дорћола су добро, ево где их је отац старије нашао

ЛЕГЕНДАРНИ ГИГА БИЋЕ САХРАЊЕН У АЛЕЈИ ЗАСЛУЖНИХ ГРАЂАНА! Познат датум и време сахране Марка Николића

Инфрмер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu