ВИДЕО Регион

ОПАСНОСТ – НОВИ ОТПОР РАСТЕ У СРПСКОЈ: НАЈАВЉУЈУ ХАОС, БЛОКИРАЈУ ХИТНУ ПОМОЋ, ДИЖУ ПЕСНИЦЕ…

Уз манипулацију несрећно страдалим Давидом, јаку медијску подршку и позамашна средства, а појачавајући активности кроз непотребне блокаде због цене горива, одређени кругови стварају пред-петооктобарску атмосферу у Републици Српској!

Ове наводе, ако је било ко још и сумњао у њих, после кореографије тако сличној “Отпорашкој”, укључујући и поздрављање стиснутом подигнутом песницом као опште прихваћени симбол бунта, потврдио је отац страдалог момка, који је недвосмислено рекао: “Ако се овај случај не реши, неће бити ни избора у октобру”!

СМЕХОТРЕСНО: КИМА МАЊЕ ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ПРАТИ У ИНОСТРАНСТВО, НЕГО МИЛА ДО ФРИЗЕРА!

Два наизглед независна и спонтана догађаја, који тобож немају везе са политиком, стапају се полагано према мастер плану у један: тако од протеста против наводно убијеног момка и протеста против наводно високих цена грађана, добијамо лагано јединствен протест против Додика, а вала и против Српске!

Таква слика постала је још јаснија, када су са блокаде пута, мегафоном позивали да се придружи “Протесту за Давида”, а очигледна потреба за инцидентим ситуацијама и сликама бескомпромисности, што је један од чувених брендова Срђе Поповића, архитекте 5. октобра, виђена је управо на једном од тих пунктова.

ФИФА ДОЗВОЉАВА УСТАШТВО И СЕПАРАТИЗАМ, А НАВОДНО ЈЕ ПРОТИВ ПОЛИТИКЕ?

Наиме, на окупљене штрајкаче наишло је возило хитне помоћи, које они нису пропустили одмах, него су ваљда доказујући да су “партизанска власт”, провирили да виде крије ли се заиста пацијент иза или лекари фингирају (носе шпијуне, специјалце, радиоактивни материал…?).

УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ПОТРЕСЛО СФРЈ: Раду Ђукићу Албанци су хтели да силују ћерку, а затим СУ ЈЕ УБИЛИ! Усред суднице извадио је пиштољ и ИЗРЕШЕТАО УБИЦУ!

Најбољи доказ да у Српској, из НАТО пластеника расте нова генерација хибрида по мери баштована Срђе Поповића, јесте и пример у протестима све активнијег, а на жалост и све популарнијег одборника ПДП-а у бањалучкој скупштини, Драшка Станивуковића, коме је брижљиво изграђен имиџ борца против корупције, човека из народа и понајвише “народног трибуна”, “тотално другачијег од других”, што јесте стара отопорашка “фора”.

(ВИДЕО) ОЧЕВИДАЦ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА ДИВЧИБАРАМА: Само је нешто пукло, ДЕЧАК ЈЕ ОСТАО ДА ЛЕЖИ, А АУТОМОБИЛ ЈЕ ОДЈУРИО!

Врх власти Републике Српске, аналитичари из региона, па и иностранства, патриотске организације у Србији, упозоравале су на овакав сценарио и најављивали га месецима у раније, тумачећи га на једини исправан начин: покушај гашења Српске.

(ФОТО) Ја се зовем Ивана, а тата ме зове злато… Сећате ли се девојчице која је певала са ЧОЛОМ? Ево како данас изгледа и чиме се бави

Иначе, ово није прва слична акција Срђе Поповића, извозника револуције и екипе око њега, али јесте прва на домаћем терену од 5. октобра: не треба заборавити да је Мајдан и насилан преврат, који је водио нацизацији Украјине, експлодирао управо због наводно грађанских протеста око горива, а да је Поповићева улога ту била кључна.

ЉИЉАНИ СУ ЛЕКАРИ РЕКЛИ ДА ЈОЈ ЈЕ ДЕТЕ УМРЛО 45 МИНУТА ПОСЛЕ ПОРОЂАЈА, А ОНДА ЈЕ ДОШЛА ДО ОВОГ ДОКУМЕНТА: Пакао је кренуо када сам стигла у болницу! Знам да ми је дете живо и да је међу нама!

БЛОКАДА ВОЗИЛА ХИТНЕ ПОМОЋИ

Нећемо коментарисати разлоге за протесте ни саме протесте, али морамо да осудимо оне који су се усудили да БЛОКИРАЈУ ВОЗИЛО ХИТНЕ ПОМОЋИ и не дозволе му пролаз док они сами нису провјерили да ли је унутра пацијент.Ко има право да претреса хитну помоћ!?Ко има право да процјењује стање пацијената у возилу!?Да ли би возило хитне помоћи остало блокирано да се организатори протеста нису увјерили да је у њему пацијент?Да ли би остало блокирано да у њему није било пацијента и ако је кренуло на интервенцију!?Имамо само један коментар: УЖАСНО!!!

Posted by 9. januar on Tuesday, 12 June 2018

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕУФОР ПОТВРДИО: Британски војници стижу у БиХ

НАВЛАКУША! Ево како СББ ВАРА КЛИЈЕНТЕ! Обећају бесплатан ХБО, па га закључају!

УПОЗОРЕЊЕ! Манијак поставља препреке на путу, па кад наиђу девојке, упада им у кола: И то није једино стравично упозорење за Београђанке

(ФОТО) Ја се зовем Ивана, а тата ме зове злато… Сећате ли се девојчице која је певала са ЧОЛОМ? Ево како данас изгледа и чиме се бави

Прва реакција Русије на састанак Трампа и Кима: Ђаво је у детаљима

(ВИДЕО) Бака отворила гепек, а из транспортера за псе су изашли њени унуци: Шокантан снимак узнемирио грађане

Вучићево писмо Путину

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon