Друштво Србија

Они добијају посао ОДМАХ, само зато што ЗНАЈУ ОВО!

У Србији данас мало ко може да рачуна на посебан третман кад је запошљавање у питању. Али, оно што знају ови људи јаче је од сваке везе. Сазнајте како да и ви на исти начин брзо дођете до посла.

Сигурно се питате ко су ти људи који могу да рачунају на брзо и добро плаћено запослење? Одговор је једноставан – тренутно само у Србији недостаје преко 30.000 ИТ стручњака иако је просечна зарада у овом сектору 2.500 евра!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВА СЦЕНА: Велика звезда светског фудбала за длаку избегла смрт на терену! Саиграч му спасао живот

Реч је о ИТ стручњацима попут програмера, графичких дизајнера и систем администратора, који су одлучили да се школују за послове који су заиста исплативи.

Програмери

Иако звучи невероватно, заиста је тачно да сваки добар програмер може да бира посао. Због велике потражње за квалитетним кадровима, послодавци нуде изузетне услове при запослењу у нади да ће програмери изабрати баш њихову компанију. На тржишту се највише траже стручњаци за PHP, Java i JavaScript.

Поред изузетне плате (почетници могу да рачунају на барем 600 евра), услови за рад су често на нивоу угледних светских ИТ компанија. А сада следи сјајна вест – чак иако немате претходна знања из ове области, уз квалитетан курс програмирања већ за 12 месеци бићете спремни за прво запослење и каријеру о којој сте маштали.

Графички дизајнери

Уколико сте заинтересовани за графички дизајн, на правом сте путу ка успешној каријери. Реч је о изузетно траженој професији која налази примену у многим областима. Једноставно, квалитетан дизајн је изузетно тражен без обзира на то да ли је реч о креирању сајтова, видео-игара, часописа, логоа или огласних решења.

Графичка решења су потребна свима, без обзира на то о којој је грани пословања реч. Мале и велике компаније, појединци, познати брендови – свима њима је заједничка потреба за квалитетним дизајнерима. И поред одличних услова које компаније нуде, стручњака стално недостаје. Разлог је једноставан – овај посао не може да ради било ко.

СВИЊЕ у Србији ЈЕДУ ЉУДЕ, трећи стравичан случај за 15 дана: Несрећном Миодрагу ИЗГРИЗЛЕ лице, шаке и полни орган

За ову професију је потребан одређени таленат који у комбинацији са наученим вештинама доноси сигуран посао. Ако сте креативни, имате око за детаље и најбоље се изражавате кроз визуелно, а уз то бисте волели да радите динамичан и мотивишући посао, графички дизајн је идеална професија за вас.

Графички дизајнери нису везани за једно место, већ често раде на пројектима за клијенте широм света, што им омогућава да сами крерирају своје радно време, док канцеларија може да буде било које место на свету. Након што успешно савладате све појединости програма као што су Photoshop, InDesign и многи други, моћи ћете да се посветите успешној каријери графичког дизајнера.

ИТ администратори

Уколико сте одговорни и организовани, онда већ поседујете најважније особине за посао одржавања компјутерских система. Свака компанија, без обзира на величину, зависна је од стручности професионалаца који брину о томе да комплетан систем ради савршено и да буде безбедан од спољних утицаја. Правилно одржавање мреже је први корак који омогућава нормалан рад фирме, а о томе брину систем администратори.

НАУЧНИЦИ ДАЛИ ОДГОВОР НА ПИТАЊЕ СВИХ ПИТАЊА Ево шта је старије, кокошка или јаје?!

За овај посао, поред великог знања, потребно је и правовремено реаговање како би се на прави начин заштитио комплетан систем. Овако велико поверење заслужују само најбољи стручњаци, па и не чуди што су управо администратори мрежа изузетно тражени и одлично плаћени.

Једноставно, све компаније су спремне да плате своју сигурност, јер прави ИТ професионалци ништа не препуштају случају. То је један од главних разлога зашто је изузетно лако наћи одлично плаћен посао већ након 12 месеци школовања.

МЛАДИ МИЛИЈАРДЕР (32) ИМА ПЛАН ДА ЖИВИ ВЕЧНО: Платио 10.000 долара да га убију и аплоудују мозак на интернет!

Како постати ИТ стручњак

Данас се до тражених вештина у сектору информационих технологија може врло једноставно доћи и путем интернета, што је фантастично решење за све оне који трагају за послом, а немају времена за одлазак на предавања. Уз то, овакав начин школовања омогућава свима да стекну знања без обзира на то да ли се налазе у Панчеву, Сомбору, Старој Пазови или неком другом граду.

Никад није касно да се и ви посветите професији која заиста прави разлику. Проверите да ли имате вештине које се траже у ИТ индустрији како бисте закорачили у нови свет где послодавци веома цене знања правих стручњака.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Москва протерује 23 британских дипломата

БРОЈЕВИ СУ ЊЕН ЖИВОТ, А КАДА ЧУЈЕТЕ ШТА ЗНА – ОСТАЋЕТЕ БЕЗ ДАХА: Милица (15) је ученица 1. разреда Математичке гимназије и апсолутни је ГЕНИЈЕ!

Прва одштета у Србији за несталу бебу — 10.000 евра

Извор: Промо, Фото: Промо

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri