Printscreen
Србија Хроника

ОН НИЈЕ ЧОВЕК, ОН ЈЕ МОНСТРУМ: Убио је Николу а онда га са породицом данима тражио по насипу

Стаклорезац Филип Гаврановић не само да је хладнокрвно убио свог најбољег пријатеља Николу Остојића у својој радњи у Ресавској улици у Београду, већ га је без имало гриже савести четири дана тражио са његовом супругом!

Гаврановић је осумњичен да је Николу Остојића убио прошлог петка у својој стаклорезачкој радњи, где је његово тело након злочина затрпао теписима, рамовима и стаклом, продавницу закључао и отишао.

Николин нестанак истог дана пријавила је његова супруга Вера и чињеница да га нигде нема јако је забринула све чланове његове породице. Вера је о Николином нестанку, не слутећи да он има икакве везе са тим, обавестила и Николиног најбољег пријатеља Филипа Гаврановића.

Шта ту жуља Америку: Срби са Русима и Кинезима у паклу Сирије

А први који је онда закуцао на врата Остојића и нудио помоћ његовој жени Вери у потрази за њим био је управо сам Гаврановић!

„Он је дошао на наша врата без имало срама, смиривао нас, грлио Веру, а чак је и учествовао у потрази за њим… за њим којег је сам убио… Он није човек, он је монструм, јер емотивно биће није способно да уради тако нешто…“ рекла је Милена Јеловац, Николина ташта.

Прва информација коју је породица добила из полиције је да је Николин телефон лоциран у насељу Старчево у Панчеву. Многи Николини пријатељи заједно са полицијом упутили су се у потрагу, а на челу са његовом супругом Вером.

Без имало стида, или како би можда скренуо сумњу са себе, Николин убица кренуо је у потрагу за њим по шумама и мочварама у овом насељу, вешто кријући четири дана да се тело пријатеља налази у његовој радњи, у самом центру Београда!

Убица је по свему судећи све време био хладне главе јер се, одмах након злочина, решио Николиних ствари.

Он је био „Плава звер“, човек кога се и Хитлер плашио (ВИДЕО)

„Не могу да верујем да такви људи постоје. То није човек. Породица му је фина, али он је монструм и за оно што је урадио Николи и свима нама, а нарочито седмогодишњем детету, коме не знамо како да кажемо шта се догодило његовом тати ког је ообожавао, Филип не заслушује да живи“, додала је кроз сузе Милена.

Гаврановић је откривен прејуче након што је у њега посумњала супруга Ивана са којом се венчао пре три недеље. Она је приметила његово чудно понашање након што је Остојић нестао, пожалила се свом оцу, а онда и пронашла крв на његовој одећи.

Њега су полицији одала и два детаља, то што му је од тренутка Николиног нестанка радња била закључана и аутомобил од ког се иначе никада није раздвајао, стајао је данима паркиран испред ње.

Након што је саслушан у полицији, Николина сестра видела га је у полицијској станици и рекла да јој је његово понашање било јако сумњиво, и да је тада знала да је он убио њеног брата.

„Знала сам да је он. Прво што сам угледала када сам ушла у полицијску станицу 29. новембар био је инспектор који ми је рекао да сачекам. Онда је изашао Филип и када сам га видела, знала сам да је он… Све сам рекла тада полицији, и где је он, и где се налази радња, нико ме није слушао, чекали су два дана..“ – испричала је очајна девојка.

Бранио се ћутањем

Виши суд у Београду Гаврановићу је синоћ одредио притвор до 30 дана због постојања околности које указују да ће ометати истрагу утицањем на сведоке, као и због начина и тежине последица кривичног дела које су довеле до узнемирања јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

(ВИДЕО) ПОЛА ВЕКА ЖИВЕЛИ ИЗОЛОВАНИ У ДИВЉИНИ СИБИРА: Нису знали да је био Други светски рат, а желели су само ЈЕДНУ СТВАР!

Претходно, на саслушању код тужиоца Гаврановић се бранио ћутањем, односно искористио је право да не износи одбрану.
Гаврановићу се на терет ставља тешко убиство за које је запрећена казна од минимум 10 до 40 година затвора.

Извор: Курир/Блиц

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КРИК-ОВ ПОХОД ПРОТИВ ПРОРУСКИХ МИНИСТАРА: Шта је у позадини хајке на Ненада Поповића?

СТИГАО БРУТАЛАН ОДГОВОР ИЗ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ НА ТРАМПОВЕ РЕЧИ: Послушајте овај савет да избегнете нуклеарну катастрофу!

(ВИДЕО) Још један случај вршњачког насиља у Аранђеловцу!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat