Србија Хроника

ОН ЈЕ УБИО КРИСТИНУ (20) ЗБОГ 10.000 ДИНАРА: Не сећам се шта сам тог дана радио, знам да сам причао о убиству

Милош Сребрић (36), против којег је подигнута оптужница за убиство Кристине Каплановић (20) на бензинској станици, на саслушању код тужиоца изнео је одбрану: да не може да се сети шта је радио тог кобног дана, али и да је са супругом коментарисао ово свирепо убиство.

У оптужници која је против Сребрића потврђена пре десетак дана у Вишем суду у Београду стоји да је Сребрић, у потпуности урачуљив, 25. маја 2017. године око 22.30 сати на простору бензинске станице у насељу Велики Мокри Луг током разбојништва где је покушао да украде 10.000 динара убио Кристину Каплановић и тешко ранио Дарка Станкова, оружјем које је илегално носио.

(ВИДЕО) ГОЛ ЗА НЕВЕРИЦУ! Да ли је ово најлепши гол у историји фудбала!?

Иако је, како стоји у оптужници, Сребрић негирао да је он убио Кристину, докази који су прикупљени током истраге били су довољни да против њега буде подигнута оптужница. Међу њима је и сведочење Дарка Станкова, младића којем је Сребрић повредио бубну опну.

ДАЧА ИКОДИНОВИЋ: Поломићу Лазукића ако Хани зафали длака с главе

Овај младић налазио се поред несрећне Кристине када ју је Сребрић убио. Како је Дарко испричао тужиоцу, он, Кристина и још двоје колега стајали су испред бензинске станице када се појавио маскирани мушкарац и почео да виче: „Ово је пљачка, дајте све што имате, уђите унутра!“

ХАГ „НЕ ЗНА“: У САРАЈЕВУ СИЛОВАЛИ СРПСКЕ ДЕВОЈЧИЦЕ, ПА СНИМКЕ ПРОДАВАЛИ У МИЛАНУ!

– Кристина је одмах кренула ка излазу, ушла је прва. Двојица колега стајали су у месту. Мушкарац је стајао на метар и по од мене. Видео сам да је у десној руци држао пиштољ уперен ка Кристини – испричао је Дарко пред тужиоцем.

Према речима овог младића, при првом контакту руке са његовим раменом пиштољ је опалио.

– Прво што сам видео је како Кристина пада. Када је пиштољ опалио, најпре ништа нисам чуо, а касније су почели болови због којих сам се обратио лекару који је констатовао повреду бубне опне. Одмах сам притрчао Кристини јер сам помислио да је пала у несвест од страха. Она је била свесна. Окренуо сам се на леву страну и видео мушкарца како трчи ка аутопуту. Није се окренуо – присетио се овај младић немилог догађаја од пре годину дана.

СВИ ДЕТАЉИ ЛИКВИДАЦИЈЕ АРКАНОВОГ УБИЦЕ! Изрешетан на семафору, 100 метара одатле чекао га САРАДНИК ИЗ „ЗЕМУНСКОГ КЛАНА“!

Припремно рочиште за убиство заказано је за 7. мај ове године.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД РУМЕ: Поврђено више особа, велики застој на путу

НАДАЛ РАЗБИО НОВАКОВОГ ЏЕЛАТА! Клижан пружао отпор само један сет

АМЕРИ ХТЕЛИ ДОДИКОМ ДА ПРЕВАРЕ СРБЕ, АЛИ СУ ОНИ НАСАМАРЕНИ: Вашингтон побеђен њиховим најајчим оружјем – ПРЕВАРОМ!

(ВИДЕО) НАЈЈАЧИ ММА БОРАЦ ИКАДА СЕ ВРАЋА У РИНГ! Руса Федора гледају и Путин и Трамп, а он обожава Србију!

Туск: Кореја и Балкан — немогуће може бити могуће

ЧЕПУРИН ЖЕСТОКО ПРОЗВАО ХРВАТЕ ЗБОГ СРБИЈЕ: Каубојска тактика ПРОИЗВИДИ НЕИЗБЕЖНЕ КОНТРАМЕРЕ!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon