Privatna arhiva
Друштво Србија

ОЈАДИО ИХ МИЛОШ ШЕСТИЋ! Станари у паници! Комшија им дограђује дуплекс, а зграда тоне! БЕЗОБРАЗЛУК

Станарима зграде број 164 у Булевару ослобођења на Бањици главобољу задаје бахати комшија!

Они тврде да је нови власник стана који је раније припадао чувеном фудбалеру Милошу Шестићу без икакве валидне дозволе преградио дуплекс у два стана, а поред тога планира да стан на првом спрату прошири за још десет метара и тако заузме заједнички кров зграде.

ЛЕКАРИ ДАЈУ СВЕ ОД СЕБЕ: Ово су последња сазнања о Дарковом стању!

– Ми не знамо ко је заправо власник тог стана. Наводно је као власница регистрована извесна Љиљана Јованић, а поред ње помиње се и неки други власник. Заиста не знамо ко је у питању. На Бањици имате дуплексе, ја живим на трећем и четвртом спрату, а они су купили тај који је на првом и другом – прича за Курир Бранко Станић, станар поменуте зграде.

Он додаје да су власници поменутог стана направили хаос.

(ВИДЕО) Само месец дана ПРЕ несреће, Дарко Лазић је овако говорио о својој БИВШОЈ Ани Севић!

– Они су преградили стан, срушили унутрашње степенице у том стану и на другом спрату уградили врата, а за тако нешто досад нико на Бањици није добио званичну дозволу. Када заврше, сигурно ће продати та два стана – истиче Станић и наставља:

(ФОТО) Ово је убица из Великог Извора: Намамио је мајку речима да отац умире, па је на прагу куће искасапио

– Планирају да прошире стан на првом спрату, и то такође нелегално, тако што ће да искористе заједничку терасу, односно кров зграде. Већ су поставили балконска врата, али су доњи део врата прекрили сивим стиропором да се не примети. Прошириће стан за још десет квадрата, остатак ће искористити као мању терасу, а самим тим, када прошири стан на првом спрату, он добија терасу и на другом спрату.

Веома су љути на свог, како истичу, бахатог комшију.

УЖАС У ПАРАЋИНУ Мртва беба довезена у болницу, родитељи у полицији

– Покварили су све живо по згради, избијали плочице, хтели да ставе додатни струјни орман на инвалидску рампу. Попуцали су зидови, зграда иначе тоне, а они ће сада додатно да је преоптерете. Жалили смо се општини Вождовац, али нико није реаговао. Ако наставе радове, биће проблема. Заварићемо им врата, па нек нас туже – закључује Станић.

До поменуте Љиљана Јованић нисмо успели да дођемо, а нисмо добили ни одговоре из општине Вождовац.

ОД ЛОШЕГ УВИЂАЈА ДО КЛИМАВЕ ОПТУЖНИЦЕ: Шта је са блатом на Зорановим панталонама, зашто је каснио налог за претрес куће, а место увиђаја није обезбеђено? ОВО ЈЕ СВЕ ШТО ЗНАМО О ЈЕЛЕНИНОМ УБИСТВУ

ИНЦИДЕНТ
ИЗВОЂАЧ РАДОВА НАПАО УПРАВНИЦУ ЗГРАДЕ

Управница зграде Бранислава Милтеновић потврдила је за Курир да је поднела пријаву општини Вождовац још у мају, али да још није добила њихов одговор. Наводи да је прошле суботе имала непријатност са човеком који се представио као извођач радова јер га је питала да ли има дозволу. Није му дозволила да уђе, а он ју је повукао за руку.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИЋЕ, СРБИ СУ НАЈСТАРИЈИ НАРОД У ЕВРОПИ: Ми смо потомци Илира, а не Албанци! Најновије истраживање генетског порекла

Меркелова објавила када ће се потпуно повући из политике

ВИДЕО ОД КОГ СЕ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Последњи снимак из индонежанског авиона смрти!

После синоћње бруталне казне, Ангела Меркел се повлачи са чела странке!

(ФОТО) Нова књига о Шешељу! Нећете веровати како се зове!

(ФОТО) ДЕВЕДЕСЕТИХ ЈЕ БИЛА САН СВИХ МУШКАРАЦА: Удала се са 19 година и побегла из Србије, а сада је многи НЕ ПРЕПОЗНАЈУ

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri