Политика Србија

ОГЛАСИО СЕ ВУЧИЋ ПОВОДОМ СПРЕЧЕНОГ НАПАДА НА БЕСМРТНИ ПУК – ево шта је рекао

Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је информацију из Москве да су руске службе спречиле терористички напад на колону у маршу "Бесмртни пук".

УЗБУНА У МОСКВИ! СПРЕЧЕН НАПАД НА БЕСМРТНИ ПУК СА ВУЧИЋЕМ И ПУТИНОМ НА ЧЕЛУ: У великој акцији ухапшено 26 терориста!

Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је информацију из Москве да су руске службе спречиле терористички напад на колону у маршу „Бесмртни пук“ у којој се налазио заједно са председником Русије Владимиром Путином и израелским премијером Бањамином Нетањахуом.

(ВИДЕО) ОНИ СУ ЛИКВИДИРАЛИ ТЕОРИСТЕ КОЈИ СУ ПЛАНИРАЛИ НАПАД НА ПУТИНА И ВУЧИЋА: Годинама су међу најбољим војницима на свету, а своје животе дају за одбрану Русије!

– Мени се свакако ништа не би десило, јер су ме из првог реда изгурали дивни људи који су хтели да буду поред свог председника. Тако да сам ја био у трећем реду колоне – казао је Вучић.

ОПЕТ ИЗАЗВАО ГНЕВ Црногорац ударио и по женама!

Подсетимо, руске службе безбедности су ухапсиле 26 терориста који су спремали напад на Бесмртни пук у Москви, марш који је пре два дана на Дан победе одржан у главном граду Русије у знак сећања на борце и страдале у Другом светском рату!

(ВИДЕО) БОМБАААА, АЛИ У СВОЈ ГОЛ! Овакав аутогол никада нисте видели!

На челу Бесмртног пука су се налазили председник Русије Владимир Путин, председник Србије Александар Вучић и израелски премијер Бењамин Нетанијаху. У шетњи је учествовало више од милион људи који су носили фотографије својих предака страдалих у Другом светком рату.

СВЕДОЧЕЊЕ СИЛОВАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ЛЕПОСАВИЋА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Отац је тврдио да има право да ми ради све што пожели!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) У ОВОЈ ВИЛИ НА ДЕДИЊУ СНИМАНИ СУ НАЈПОЗНАТИЈИ СРПСКИ ФИЛМОВИ: Има 40 соба, 4 купатила, клавир стар 120 година, али све крије ЈЕДНУ ТАЈНУ

АЛЕКСАНДАР АНТИЋ О СПРЕЧЕНОМ НАПАДУ НА БЕСМРТНИ ПУК Последице би биле незамисливе! Модерни фашизам побеђен је баш на Дан победе!

ВУЧИЋ: Желимо компромис са Приштином, а не да испуњавамо жеље Албанцима!

(ВИДЕО) СИРОМОЛОТОВ ЗВАНИЧНО ПОТВРДИО: Спречили смо напад на Бесмртни пук, Путина и Вучића!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
23°
Wed
25°
Thu
26°
Fri
22°
Sat