Друштво Србија

ОГЛАСИО СЕ СТУДЕНТ О КОМЕ БРУЈИ СРБИЈА! Био сам роб доктора из Шведске! ЕВО КАКО ЈЕ ОБЈАСНИО ФОТКЕ ИЗ МОНТЕ КАРЛА, ИТАЛИЈЕ И ШПАНИЈЕ!

Милан Јевђић, студент који је својом причом подигао прашину у Србији, рекао је данас да ће тужити доктора Добрицу Павловића зато што је негирао његове наводе из гостовања у емисији на ТВ Прва, наводећи да је од доктора добијао помоћ од 300 евра, а не 700 како је навео, те да је све време био роб помоћи коју му је слао.

ЂИНЂИЂЕВ КУМ ПРОГОВОРИО И СВЕ ОТКРИО: „Ђинђић нас је водио у лоповлук! Ево ко је из ДОС-а највише крао!“

После Јевђићевог првог појављивања у медијима, јавио се доктор који је изјавио да му је он давао паре да живи пристојно, али да он уопште није оно за шта се представља.

Милан је гостујући данас у емисији Јутро са Јованом и Срђаном на Прва ТВ изнео шокантне тврдње да је управо тај доктор од њега захтевао да му буде роб!

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ЛАЗАНСКОГ: НАТО планира да нас уништи!

„Прочитао сам страшну грозоту, од тога да сам највећи шљам ове земље, да сам преварио државу, зато што се се дан пре емисије огласио доктор који је мени помагао. Нисам детаљније причао о томе због њега и његове породице, јер је однос био крајње бизаран. Знали смо се 4 године, и он је желео да будем његов роб. Нисам смео да одем било где без његовог одобрења, почело је са 100 евра, стигло је до 300 месечно, није 700 као што је писало у медијима“, тврди Милан.

На питање новинара да ли је реч о лепом гесту и хришћанском, јер му је доктор из Шведске помогао, Јевђић наводи да није реч о помоћи која је безусловна.

ЖЕСТОКО СЕ ЗАКУВАЛО КОД РАДИКАЛА: Претучену шешељевку избацили из странке?

„Морао сам да се повинујем свим његовим захтевима, роб је мала реч за то“, тврди он.

Милан је даље навео да је он морао да пристане на све то јер није имао избора, јер је желео да заврши факултет.

НАУЧНИЦИ ОТКРИВАЈУ: Дубоко испод Земљине коре пронађено је нешто што постоји само на Јупитеру и Сатурну

„Живео сам у наду да ће то проћи. Нисам могао да имам своје ја, претио ми је батинама, убиством. Све је почело кад сам био средња школа и он је тада видео прилог о мени на телевизији. Хтео је да ми помаже. Почело је са 100 евра, али тај однос од почетка није био нормалан. Већ у другој години схватам да то није нормалан однос, то је у најмању руку узнемирујуће. То није за телевизију, толико је гнусно. Мене је срамота да причам о томе. Услови су били „Ако паднеш испит, висићеш на стубу на Теразијама“, „Да си добар не би те родитељи оставили“, то су ствари које ми је стално понављао. Не могу да будем нечији роб, нисам рођен да бих био роб неког тамо доктора који лаже о мени“, каже Јевђић.

По свим друштвеним мрежама делиле су се његове фотографије са путовања, а ево како их он објашњава.

(ФОТО) Извадила је себи очи голим рукама под утицајем дроге „јер јој то тражио Бог“: Сада је слепа, али каже да јој је живот лепши

„Срамота ме је што сам у свом животу усудио да изађем. А што се тиче тих слика са путовања, то је екскурзија на који сви студенти иду. Сам сам је платио. Успео сам уз помоћ свог рада и своје девојке да одем тамо. Доктор ме је уцењивао да ако одем на море, ми смо завршили. Обишао сам сва та места, Италија, Шпанија, Монте Карло и коштала је веровали или не огромних 300 евра“, каже Милан и додаје да ће доктора тужити за све што је рекао тако да ће се видети на суду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) ПОГЛЕДАЈТЕ ЈЕЗИВЕ ФОТОГРАФИЈЕ УДЕСА НА ОБРЕНОВАЧКОМ ПУТУ!

НЕШТО СЕ ДЕШАВА: „Источни див“ је љут, окреће леђа ЕУ

Анкете показују сигурну победу Путина на изборима

(ФОТО/ВИДЕО) ПАКЛЕНЕ СЦЕНЕ НА АУТОПУТУ Е75! Потпуно изгорео аутомобил на путу за Шабац!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
20°
Thu
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun