Printscreen
Регион

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ЦРНОГОРСКОГ ОФИЦИРА КОЈИ ЈЕ У КНИНУ СЛАВИО „ОЛУЈУ“: Причао сам са Иваном, након оног што ми је рекао, остао сам нем!

Мештани Ивановог родног села огорчени.

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ поручила Вучићу: „Неће се Срби рађати, ако предате Косово!“

– Мој син Иван није славио „Олују“, већ је тамо морао да буде по протоколу. Хајка која се дигла на њега и нашу породицу нема упориште, јер иза нас стоји држава Црна Гора. Жалимо српске жртве, али да он није био тамо, нашао би се неко други. И шта онда? – каже Лука Машуловић (77), отац официра црногорске војске Ивана, који је представљао Црну Гору на прослави „Олује“ у Книну.

(ФОТО/ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИЛА ТАМАРУ ЂУРИЋ И ПРЕТРЕСАЛА ЊЕН БМW X6! Више од пола сата чешљали старлетин ауто, па је одвели ПОД РОТАЦИЈОМ!

– Није мој Иван једини који се обрео на том скупу, јер су се тамо нашли војни представници 52 државе које имају амбасаде у Хрватској, а поред Црне Горе, има и других из региона па се на њих није подигла оволика граја. Он је у Загребу по одлуцу Владе Црне Горе, и тачка! Добио је наређење своје државе и доследно га спровео. А све друго била би издаја интереса Црне Горе.

Ово је прави план Запада за Косово!

На питање да ли се чуо са сином након жестоке реакције једног дела јавности, Лука каже да јесте и да је разговор текао уобичајено.

– Рекао ми је да га нападају они који хоће да руше државу Црну Гору. Па да ли је то могуће? То ме је питао. Остао сам нем, јер знам да део опозиције који је спремао државни удар сада од њега и мене брани Црну Гору! Иван живи у Загребу, део је друштва наших комшија и то се мора поштовати. Биле су ратне деведесете, остале су многе ране које боле. Можда ове дипломатске највише.

СЕНЗАЦИОНАЛНО! ИЗ ПОЖАРА У ЗЕМУНУ ИЗВУКЛИ СЕФ СА 18 МИЛИОНА €: Ватрогасцима стигло хитно наређење! Испитује се да ли је експлозија подметнута

Двадесетак километара северније од Никшића, у селу Прага, налази се постојбина Машуловића. Братственици нису били расположени да било шта кажу осим – „сви ћемо доћи пред Божји суд“. Од малобројних мештанина затекосмо Радована Гезовића, комшију, који није могао сакрити огорчење овим чином.

– Иван је стао у ред Секуле Дрљевића, кога је уз своје скуте привио Анте Павелић, а данас имамо нашег племеника Машуловића који је стао уз ратног злочинца Анту Готовину. Ово је велика брука и срамота за цело наше племе, јер нисам веровао да ће то направити син Луке Машуловића.

(ВИДЕО) СНИМАК КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО БЕОГРАЂАНЕ: Овакву вожњу таксисте још нисте видели!

Гезовић с огорчењем прича да је Иван стао у колону оних злочинаца који су „протерали српски народ, нашу браћу“.

ПРЕМИНУЛА СЕКРЕТАРИЦА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА: Ево шта је Мира рекла о њој!

– Исти ти крвници зверски су убили војнике ЈНА из Никшића и Шавника у злогласној „Лори“, а да Црна Гора никада њима почаст није одржала. Не знам да ли ће се икада наша држава моћи опрати и усправити због непочинстава режима у Подгорици.

(ФОТО) ФОТОГРАФИЈА О КОЈОЈ ЈЕ БРУЈАО СВЕТ Када се Легија придружио Аркановој Гарди догодила се ЈЕДНА велика промена, а чувени тигар је заправо…

СРАМОТА: Соња Лихт би што пре да се решимо Косова, а ево зашто

КРИСТИЈАН СЕ ОГЛАСИО ИЗ ЗАТВОРА ЗАБЕЛА: Ево шта је рекао о „куму“ Чеди

ЖЕЛЕЗЊАК: СБ УН хитно да врати водећу улогу РУСИЈИ у решавању КОСОВСКОГ ПИТАЊА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАЈКА МИ ЈЕ БИЛА НАРКОМАНКА И ЧЛАН СЕКТЕ: Терала ме да крадем због грама хероина, а овако сам се извукла из ПАКЛА!

(ФОТО) НАЈУЖАСНИЈИ ДОКАЗ СТРАДАЊА СРПСКЕ ДЕЦЕ У ХРВАТСКОМ ЛОГОРУ: Рачун за гробара Фрању

УКРАЈИНА: Тимошенко ПРВА у анкетама за председничке изборе, ПОРОШЕНКО ДОСТА ИСПОД ЊЕ

(ФОТО,ВИДЕО) БИЛА БИ ИМ ГОДИШЊИЦА БРАКА, НИСУ СТИГЛИ ДА ПРОСЛАВЕ ЗБОГ БРУТАЛНЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ: Без иједне речи Сања Папић ОВО посветила покојном мужу

Извор: alo.rs

Оставите коментар