Политика Србија

ОГЛАСИО СЕ МИНИСТАР ВУКОСАВЉЕВИЋ поводом ЗАБРАНЕ УЛАСКА НА КИМ: Озбиљан пропуст, бесмислен и погрешан!

Министар културе и информисања Владан Вукосављевић изјавио је да то што му није дозвољено да на Косову и Метохију посети данас и сутра манастире и храмове представља озбиљан гаф и велики пропуст који не доприноси укупној ситуацији

Косовска полиција је око 11. 30 сати на административном порелазу Јариње онемогућила пролаз министру Вукосављевићу, иако је његова посета уредно најављена.

ХОТИ: Интервентна јединица Ђурићу неће дозволити улаз на КиМ

– Мислим да се ради о једном каприцу, који је бесмислен и погрешан – рекао је Вукосављевић на административном прелазу Јариње.

Додао је да је све било припремљено за посету нашим манастирима, културној баштини, припремљени поклони за сестринства и братства која у манастирима живе…

(ФОТО) ДРАМАТИЧНО! ШИПТАРСКИ ОКУПАТОРИ ЗАУЗИМАЈУ СЕВЕР КОСОВА!

– Ова одлука заиста представља један озбиљан гаф и велики пропуст и не доприноси укупној ситуацији. Без обзира на ове тренутне околности српска културна баштина на КиМ сија јаким сјајем већ више од 800 година и наставиће и у будућности – нагласио је Вукосављевић.

МИНИСТАР ВУКОСАВЉЕВИЋ ЗАУСТАВЉЕН НА ЈАРИЊУ! Тзв. косовска полиција му забранила улаз на КиМ!

Како је рекао, сви смо ми саздани на темељима те баштине, читава наша држава, наш идентитет и то ће тако наставити да буде и у будућности.

ХАОС НА КиМ: РОСУ улази на север, хоће да ухапсе Марка Ђурића!

– Без обзира како се ко буде понашао, ми ћемо наставити са овим покушајима. Са жаљењем констатујем да ова посета није успела, али у сваком случају ово ништа не значи и наставићемо да помажемо наш народ, наше цркве, манастире… – поручио је министар.

(ФОТО) РАСТЕ НАПЕТОСТ НА КиМ! СРБИ СЕ ОКУПЉАЈУ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ ЗБОГ ШИПТАРСКОГ ПОКУШАЈА ДА ОКУПИРАЈУ СЕВЕР!

После забране изречене Марку Ђурићу, Николи Селаковићу и министру Александру Вулину, и министру културе Владану Вукосављевићу данас није дозвољен улазак на територију Косова и Метохије.

Министар културе данас и сутра требало је да обиђе манастире на КиМ.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ТЕТИЦЕ, РЕЦИ МАМИ ДА САМ ЈЕ ВОЛЕЛА: Процуриле стравичне последње поруке дечице коју је прогутао пожар у Русији!

Русија спрема Британији „историјско изненађење“ за 29. март

Дачић: Од нас траже да се изјаснимо о случају „Скрипаљ“

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu