printscreen/Privatna Arhiva
Србија Хроника

ОДУСТАЛИ СМО ОД ЦЕПТЕРА И ПРЕШЛИ НА ЊЕГА! ПРВА РАТА ЈЕ БИЛА 5 МИЛИОНА ЕВРА И ПЛИВАЛИ СМО ЗА ЊОМ: Ђура Мутави открио све детаље отмице СРПСКОГ БИЗНИСМЕНА

Миладин Сувајџић звани Ђура Мутави знао је све тајне земунског клана. Након убиства Зорана Ђинђића Сувајџић је ухапшен и постао је сведок сарадник. А онда се отворила Пандорина кутија.

ДАРКУ ЛАЗИЋУ ОТКАЗАЛИ БУБРЕГ И ПЛУЋНО КРИЛО! ДОКТОР ИЗ КБЦ ЗЕМУН: Делимично сте у праву, такве ствари се дешавају

– Спасојевић ми је дао задатак да купим једну кућу у Војводини, та кућа била му је потребна за план отмице Цептера. Душан је у једном стану на Новом Београду рекао да се почне с припремама за отмицу Цептера, рекао је оно његово познато: „Ко се боји, не мора“. Рекао је да ће бити страшна фрка, да ће се цела Европа дићи. Рекао је и да имају свог човека из Цептеровог окружења који ће јавити кад овај дође из Босне у Београд. Знам да се план за отмицу Цептера изјаловио, па се прешло на Милију Бабовића – испричао је тада Сувајџић до детаља план отмице српског бизнисмена.

ДАРКУ ЛАЗИЋУ ПОТРЕБНА КРВ, МЕНАЏЕР ОТКРИО НОВЕ ДЕТАЉЕ: Не можемо да га транспортујемо нигде у оваквом стању! Нису проблем преломи…

– Учествовао сам у праћењу Милије Бабовића, али последњих дана пред отмицу нисам. Из прича у Шилеровој сазнао сам да су рекли Бабовићевом возачу да легне на земљу држећи уперено оружје у њега. Бабовић им је нудио 200.000 марака одмах, а они су му се смејали. Наравно да су носили маске на лицу.

Путин: Европа може бити мета руске одмазде

Одвели су га у Вилово, у једну кућу, а Спасојевић је рекао Калинићу да се лепо понаша према њему јер овај има пуно пара и није тамо неки клошар. Они су то буквално схватили, па су му дали и да чита новине и на крају им се одвезао и побегао. Знам да су га они ухватили, да су пуцали док су га јурили, знам да су га претукли, страшно су га претукли.

ПУЦАНО НА ПОЛИЦАЈЦЕ У ДЕСПОТОВЦУ: Двојица рањена приликом претреса куће, нападач побегао

Онда су га одвели до једне шуме близу Крчедина. Душан је био страшно љут, викао је на Калинића. Мени су дали задатак да нађем нову кућу да га сместимо – описивао је Сувајџић како је текла отмица.

Он је затим навео да је у оптицају било чак 5 милиона евра.

(ФОТО) ЊИХ ДВОЈИЦА СУ НЕРАЗДВОЈНИ, НАЈБОЉИ ДРУГОВИ И УВЕК ЈЕДАН ДРУГОМ ДРЖЕ ЛЕЂА: Порука коју је послао Дарку Лазићу КИДА СРЦА

Знам да је у то време узето пола планираног новца. Знам да је Душан тражио да прва рата пара буде бачена у неку воду и, колико сам чуо, неко је пливао за новац. Оно што сам ја чуо било је 5.000.000 евра у првој рати.

УЖАСАН ЗЛОЧИН КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО РЕГИОН: Запалио оца и мајку док су спавали и мирно отишао!

Знам да су снимали Бабовића на касету касетофона, неки мали касетофон, да је он говорио својој породици и пријатељима да се испоштују захтеви, а он није знао колико се пара тражи – испричао је Ђура.

КРАЈ ПОТРАГЕ: Ево где је пронађен младић из Каћа!

НЕЋЕ СЕ ИЗВУЋИ?! Потврђена оптужница против Атифа Дудаковића

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) „ДЕЧАК ДУХ“ Устао из коме после 12 година, а прве речи које је упутио мајци су УЖАСАВАЈУЋЕ

ДЕТАЉИ ЈЕЗИВОГ УДЕСА У НОВОМ САДУ: Од силине ударца у ауто Наташе Беквалац мала Катја ИСПАЛА ИЗ АУТО-СЕДИШТА?!

ДА ЛИ ЋЕ МУ БОГ ОПРОСТИТИ? Вероучитеља из Врбаса изнервирао потез ученика, па га је гурнуо тако да је дете пало преко клупе и повредило врат!

(ФОТО) ИМАШ САМО ЈЕДАН ПУТ: Изгубио је НАЈБОЉЕГ пријатеља у саобраћајки, а кад је видео шта се дешава Дарку Лазићу, има једну много ЈАКУ ПОРУКУ!

Посланик Ангеле Меркел донео поруку у Београд: Без признања Косова нема уласка у ЕУ

Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed