Printscreen
Србија Хроника

Одређен притвор до три месеца осумњиченом за убиство оца

Судија за претходни поступак Вишег суда у Београду одредио притвор до три месеца осумњиченом Р. Љ. који се терити да је убио оца 6. фебруару у стану у Ресавској улици.

СПС БУРНО РЕАГОВАЛА НА ИНТЕРВЈУ МИРЕ МАРКОВИЋ: Она има жељу да нас уништи као што је уништила и Слободана!

БЕОГРАД – Судија за претходни поступак Вишег суда у Београду, данас је одредио притвор до три месеца осумњиченом Р. Љ. који се терити да је убио оца, наневши му више убодних рана у пределу груди и леђа 6. фебруару у стану у Ресавској улици.

(ВИДЕО) ОВУ ТЕМУ НИКО НИЈЕ ОТВОРИО! Заветници погодили у срж проблема!
Како се наводи у саопштењу Вишег суда, притвор је осумњиченом одређен након саслушања због постојања околности које указују да ће ометати истрагу утицањем на сведоке, као и због постојања посебних околности које указују на оправдану бојазан да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.
ВОДИТЕЉ ПРОГОВОРИО О БОРБИ СА БОЛЕШЋУ: Огњен Амиџић већ дуже време страхује за здравље, а ови АЛАРМАНТНИ СИМПТОМИ су му спасли живот!

Против решења о притвору осумњичени и његов бранилац могу изјавити жалбу кривичном ванрасправном већу у року од три дана од пријема решења.

Окривљеном се ставља на терет извршење кривичног дела тешко убиство.


РЕКЛАМА

Увешћемо матерински капитал и олакшице за породице са више деце

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Почела седница Савета безбедности УН о Косову

Ухапшен инспектор, осумњичен за мито од 150 евра

ОДБИЈА МЕДИЦИНСКУ ПОМОЋ! Братислав Дикић започео штрајк глађу и жеђу!

(ВИДЕО) ПОСЛЕДЊИ ЛЕТ РУСКОГ ХЕРОЈА: Пилот који је био у пратњи Филипова БРАНИО ОБОРЕНОГ КОЛЕГУ, али је ОСТАО БЕЗ ГОРИВА!

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri