Printscreen/ Youtube
Србија Хроника

ОДЛАЗАК ВЕЛИКОГ АКАДЕМИКА: Преминуо Владета Јеротић

Академик Владета Јеротић преминуо је јутрос у Београду у својој 95. години живота.

Вулин: Што је Србија снажнија то ће и Република Српска бити сигурнија

Ову информацију потврдили су из његове Задужбине.

(ВИДЕО) ДЕТАЉ КОЈИ ЈЕ ЗГРОЗИО СРБИЈУ! Жена хтела да седне на слободно место у аутобусу, младић није хтео да помери ногу! Уследила је драма

Zadužbina Vladete Jerotića saopštava da je jutros u Beogradu, u svojoj 95. godini, preminuo njen osnivač, akademik Vladeta Jerotić.

Posted by Zadužbina Vladete Jerotića on Monday, 3 September 2018

(ВИДЕО) СЛОВЕНЦИ БИ ДА РАТУЈУ! ШТАЈЕРСКА ГАРДА ДИЖЕ УСТАНАК У ДЕЖЕЛИ?! Наоружани ултрадесничари крећу у рат за НЕЗАВИСНУ ДРЖАВУ!

Владета Јеротић је српски лекар, психијатар, књижевник, академик, рођен 2. августа 1924. године у Београду у коме је завршио гимназију и Медицински факултет. Специјализирао је неуропсихијатрију, а у Швајцарској, Немачкој и Француској психотерапију.

Радио је више деценија као шеф Психотерапеутског одељења болнице „Др Драгиша Мишовић“. Од 1985. као професор по позиву предаје Пастирску психологију и медицину на Богословском факултету у Београду.

ДЕТАЉИ УЖАСА У ПЕЋИНЦИМА Комшије виделе како младић (20) бежи кроз башту након што је напао жену, а нису ни знали какав се крвав пир догодио

Јеротић је развио обимну и плодну публицистичку делатност из граничних области религије и психотерапије и философије и психијатрије.

Такође је одржао предавања из психијатрије, религије и књижевности у готово свим већим градовима Југославије.

ЛУДИ СЛОВЕНАЦ ВОЗИО 207 КМ/Х НА ИБАРСКОЈ: Полиција га ухапсила док је у пуној брзини претицао КОЛОНУ ШЛЕПЕРА И АУТОМОБИЛА!

Од 1984. године Владета Јеротић је члан Удружења књижевника Србије, а редован је члан Медицинске академије и Српске академије наука и уметности.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Слободан Милошевић: НАРОД ЈЕ ПРЕВАРЕН!

(ВИДЕО) СРАМ ДА ИХ БУДЕ! Скандал! Јел ово та дивна њујоршка публика?! Ове НЕВАСПИТАНЕ СПОДОБЕ су аплаудирале на Новакове грешке! Како им је само УЗВРАТИО!

ТУГА: Пронађено тело хероја са Кошара ког је прогутала Дрина! Двоје деце остало без оца

ПОНОВО УНИШТЕН БИЛБОРД ГРАДА ТРЕБИЊА У ДУБРОВНИКУ

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
31°
Sun
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed