Printscreen YT
Политика Србија

ОДГОВОР ТЗВ. КОСОВА: Захтев за увођење санкција Србији

Након одлагања ванредне седнице тзв. Скупштине Косова, због гласања у Интерполу, та седница је поново заказана. Стигао предлог и за увођење санкција Србији.

ОТКРИВЕНИ СВИ ДЕТАЉИ ТАЈНОГ ПЛАНА ПРИШТИНЕ! Уложено ВИШЕ МИЛИОНА ЕВРА у лобирање за ИНТЕРПОЛ! Ево на чијем су се рачуну налазиле паре

Наставак прекинуте седнице заказан је за четвртак 22. новембра, преноси Косев. Истовремено, група од 13 посланика поднела је Председништву захтев за одржавање седнице парламента на којој треба да се расправља о увођењу економских и политичких санкција Београду као мери реципроцитета због „агресивног“ понашања Србије.

РЕЦИ СВОЈИМ ПРИЈАТЕЉИМА ИЗ ВАШИНГТОНА ДА СЕ НЕ ЗАЈЕБ.ВАЈУ СА МНОМ! Кога је Милошевић ГАЂАО У ГЛАВУ, ко се уплашио да га Слоба не убије и ко је поручио Србима: Испустили сте прилику у Дејтону, САД ЋЕ ВАС УДАРИТИ!

Ванредна седница тзв. Скупштине Косова о резултатима спољне политике, која је почела 16. новембра али је због одсуства премијера и министра спољних послова одложена, биће настављена у четвртак, 22. новембра, одлучило је Председништво косовског парламента. Редовна, пленарна седница, наставиће се дан након ванредне седнице, односно у петак.

УМЕСТО СВАДБЕ, СПРЕМАЈУ САХРАНУ Српкиња убијена у Чикагу одбројавала је дане до венчања, наша дијаспора у САД завијена у црно

После те седнице најављено је одржавање нове седнице, на којој треба да буду разматрани и усвојени закони који су директно повезани са агендом европских реформи тзв. Косова и који су по речима председника парламента Кадрија Весељија, „директно повезани са процесом либерализације виза за грађане Косова“.

И ова седница, која је прошле недеље заказана на захтев тзв. премијера Харадинаја, већ је једном одлагана због негодовања опозиције која је тврдила да премијер нема право да сазива скупштинске седнице.

АПОКАЛИПТИЧНЕ ФОТОГРАФИЈЕ Будва и Херцег нестају под водом, бујица носи све пред собом, продире у станове, цепају се делови зграда!

У међувремену, група посланика је предала захтев за заказивање још једне ванредне седнице, овог пута о увођењу економских и политичких санкција Беогаду.

ПРОЧИТАЛА ЈЕ ТРАГИЧНУ ВЕСТ И НАПУСТИЛА СТУДИО: Водитељка Дневника доживела трауматично искуство у програму УЖИВО, а овако то данас коментарише!

Независни посланик Кораб Сејдиу написао је на Фејсбуку да је од председника тзв. Скупштине Косова затражена парламентарна расправа са образложењем да је Србија „у последње време интензивирала агресију на Косово и да зато треба да добије оштар одговор“.

(ВИДЕО) ТУРИСТА ПОСЕТИО ЗАБРАЊЕНО ОСТРВО: Није се обазирао на упозорења и то је платио главом

„Право Косова да се одбрани од директне агресије Србије надвладава било коју међународну обавезу Косова коју смо преузели путем билатералних или мултилатералних споразума“, написао је Сејдиу на Фејсбуку, а пренео портал Косев.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ЦЕЛА СРБИЈА ПРИЧА О ИЖИВЉАВАЊУ МИЛЕ ПАВЛОВИЋ НАД СТУДЕНТИМА, А НА СЕДНИЦИ СЕНАТА НИ РЕЧИ! И даље ће их обарати на питању који бенд је свирао на Копаонику 1980. када је био велики земљотрес!

Кремљ: Снажан притисак да руски генерал не буде изабран за шефа Интерпола

„НЕ МОГУ ДА ЗАБОРАВИМ 23 ДАНА ЗАТВОРА“ Исповест Саре Видак два месеца откад се након ПАКЛА У ЦРНОЈ ГОРИ вратила нормалном животу

РАЗВЕЛА СЕ ОД ЈЕДНОГ, А ДРУГИ МУЖ ЈОЈ ЈЕ НАПРАВИО ПАКАО ОД ЖИВОТА: Мина је после свега пронашла ЉУБАВ, а ево ко је он!

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Експлодирао пакет у пошти!

rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu