ФБ
Друштво Србија

ОДГОВОР МИЛАНА ДАБОВИЋА, ОЦА КОШАРКАШИЦА, НА ОПТУЖБЕ ЗА НАСИЉЕ: Никада нисам ударио децу, моја ћерка лажима жели да заради

То што Јелица пише у роману није тачно. Никада нисам тукао децу. Да сам лош отац, не би ми Милица купила "хамер", нити би ми Ана купила вилу и стан, каже отац чувених кошаркашица Дабовић

ШОК! ПРЕДСЕДНИК ПАРТИЗАНА НАЈАВИО ВЕЛИКУ РЕКОНСТРУКЦИЈУ: Ево шта Остоја Мијаиловић планира!

На своје четворо деце, Јелицу, Милицу, Милана и Ану, никада нисам дигао руку, нити сам их ударио!
Ово тврди Милан Дабовић, отац прослављених кошаркашица, одговарајући на оптужбе своје најстарије ћерке Јелице Дабовић да их је он као децу крвнички тукао за сваку ситницу.

Она је написала аутобиографију „Тајна једног осмеха“, чија је промоција одржана синоћ у Новом Саду, у којој је детаљно описала језиве сцене злостављања које су највише трпеле она и Милица, а отац је, како истиче, био толико бруталан да им је лупао главу о зид док је крв прскала на све стране.
Мајка, каже, никад није учинила ништа да их заштити.

ОБАВЕЗНО ПОНЕСИТЕ КИШОБРАН: Данас спарно, температура до 31 степен…а онда преокрет! СТИЖУ ПЉУСКОВИ, ЕВО И КАДА
– Никад се није супротставила оцу, и она је била злостављана цео живот. Много пута сам је питала зашто ништа није учинила, али нисам добила одговор – рекла је Јелица у јучерашњем тексту Курира.

Милан Дабовић негира све наводе и тврди да им је био највећа подршка:
– Породица Дабовић је планетарни узор хармоније. Милицу и Ану сам створио ја и оне су то увек истицале при сваком успеху. Ако сам био толико лош отац, не би ми Милица купила аутомобил „хамер“, нити би ми Ана купила вилу и стан. Толико о том злостављачу. Ми смо породица за пример, увек се окупљамо и заједно смо најсрећнији.

Како су Русија и Кина обуздале НАТО

1507299_dabovic_ff

Он се, додаје, не љути на ћерку и жели јој да књигу прода у што више примерака.

– Мени је драго да скочи популарност тог романа и да ми дете заради добру пару. Зато је и убацила све и свашта у књигу. Волео бих да постане бестселер. Ја волим своје дете највише на свету и драго мије због њеног успеха, али сам збуњен, не знам одакле све ово… Ипак је другачије требало да рекламира свој роман, али добро… Изгледа да је сада то модерно кроз скандале – каже Милан.
На питање да ли је некада ударио своју децу, одговара:

НЕЋЕ МУ БИТИ ДОБРО Бивша љубавница Мирослава Илића отвореним писмом изазвала пометњу!
– У животу своје четворо деце нисам ударио! Милан Дабовић никада никога није ударио, 25 година сам радио у просвети и као тренер, живим у складном браку 45 година, а 47 година сам у вези са супругом Невенком, њиховом мајком, и нас двоје смо живот посветили деци да их изведемо на прави пут, то су чињенице.

У породичној кући у Херцег Новом је, каже Милан, тренутно и Милица са сином Стефаном, али није, вели, расположена да говори за новине.
Мајка Невенка кратко је поручила:
– Нека Јелица пише шта жели, срећно јој било. Нити је подржавам, нити се љутим на њу – рекла је, а затим спустила слушалицу.

Одговор Русије на претњу ратом због С-400

Без подршке

Јелица Дабовић остављена сама
Сви из породице се наљутили на мене због романа

Када су родитељи, брат и две сестре пре месец дана сазнали да пише књигу у којој открива страшне сцене породичног насиља, наљутили су се и потпуно су прекинули контакт са њом, каже Јелица Дабовић.
– Љути су јер не знају шта је тематика и смисао мог романа. Он нимало није таблоидан и скандалозан, врло је поучан, има поенту, тежину, дубљи смисао, мотивационе поруке и лепшу позадину од оне која је представљена. Они су је доживели као срамоту, али не схватају да они заузимају мали део у књизи. Када би је прочитали, схватили би да немају шта да ми замере – каже Јелица.

(ФОТО/ВИДЕО) Да ли знате који познати Србин се појавио у „Пријатељима“? Никада нећете погодити!

на додаје да јој отац није дозволио да упише књижевност, као што је желела, него ју је натерао да заврши школу за физиотерапеуте. Дабовићева каже да неће послати књигу никоме од чланова породице, већ да је набаве сами ако желе да прочитају.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА ЕРДОГАНОМ! Председник Србије на отварању гасовода у Турској!

(ВИДЕО) РУСИЈО ЗАВЕЖИ! СКАНДАЛ НА БРИТАНСКОЈ ТВ: Новинар усред преноса прекинуо разговор с министром одбране, ИЗБЕГАВАО НЕЗГОДНО ПИТАЊЕ О РУСИЈИ!

ПРОТЕСТ МАЛИНАРА: Незадовољни блокирали магистралу ка Црној Гори

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
25°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri