pixabay.com
Друштво Србија

,,ОД ЈАНУАРА САМ ЗВАНИЧНО МРТАВ, А ТЕК САМ САЗНАО У ЈУЛУ“

"Ја сам већ шест месеци мртав човек", каже Новосађанин Ðорђе Милошевић (79), који је мртвим "проглашен" 19. јануара ове године. Он сам, како каже, за то је сазнао кад је отишао у полицију да региструје аутомобил.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

– Матични број се није слагао у полицији кад сам хтео да региструјем ауто – прича Милошевић упитан како је све то почело.

Када је, наиме, 26. јула ангажовао агенцију за егистрацију да у његово име обави тај посао, сазнао је да агенција то не може да уради, јер су им у полицији рекли да је Милошевић – покојник.

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ ДЕВОЈКА КОЈА ЈЕ ГУРНУЛА ДРУГАРИЦУ СА МОСТА ВИСОКОГ 18 МЕТАРА: Нико не верује да јој је жао, а сада јој прети оптужница

У матичкој служби, прича Милошевић, а у разговору са запосленима, сазнаје да је грешком уписан у књигу умрлих на основу потврде о смрти Клиничког центра Војводине.

– Тако сам ја од јануара званично мртав, а тек сам у јулу то сазнао – прича видно узнемирен Милошевић.

 

Коначно решење косовског чвора на ,,Дејтону два“

Не може, додаје, ни код лекара, не може лекове да подигне, под стресом је због свега тога, нарушено му је здравље.

Каже и да је подигао извод из матичне књиге умрлих и да су у изводу комплетно његови подаци.

ПОГИНУЛИ ОТАЦ И ЋЕРКА (8), МАЈКА ТЕШКО ПОВРЕЂЕНА: Тешка саобраћајна несрећа код Житорађе! ШЛЕПЕР ИЗГУБИО КОНТРОЛУ И УДАРИО У АУТО

Милошевић за Тањуг каже да сада, поред здравствених проблема доживљава и „непријатности“ тако што га суграђани у шали ословљавају као покојника.

– Сви су у чуду, крсте се – примећује, те додаје да је ипак све предао у руке адвоката, јер је изгубио стрпљење, а и здравље му је нарушено.

(ВИДЕО) ПАО ЗБОГ ПЉАЧКЕ САШЕ ПОПОВИЋА! Погледајте како је полиција ухапсила Баџиног сина!

КЦВ: Извинићемо му се

Клинички центар Војводине у саопштењу објашњава да је у јануару 2018. године код њих хоспитализован пацијент истог пола, имена и презимена – Ðорђе Милошевић, али да није имао документа на основу којих би се могао утврдити његов идентитет.

ДВЕ БЕОГРАЂАНКЕ НАПРАВИЛЕ ХАОС У ТИВТУ: Хана и Хуанита отишле у Црну Гору да пљачкају, а након луде акције сада су у СПУШКОМ ЗАТВОРУ

Податке које је пацијент дао Клинички центар је сматрао валидним и такве је унео у документацију пацијента, наводи се у саопштењу.

У међувремену су, кажу, предузели све мере да испитају запослене о овом случају, спровели су стручни наџор, а Милошевића позвали да дође на разговор како би му се лично извинили.

НА ЧУДЕСАН НАЧИН ИЗБЕГАО СМРТ У ЂЕНОВИ: Све је почело да пуца, а он се ухватио за жицу и тако висио сатима! Једна мисао га је одржавала у животу

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Опасно „осиње гнездо“: Ко дирне у посебан списак на Косову — прецртан је

ЗВЕЗДИН НАЈБОЉИ ИГРАЧ ОДЛАЗИ У ЈЕДНУ ОД НАЈЈАЧИХ ЛИГА ЕВРОПЕ: Радоњић продат Марсеју током меча у Трнави?! Црвено-белима стижу огромне паре!

(ВИДЕО) ПОБЕГЛА ОД ЏИХАДИСТЕ, ПА ГА СРЕЛА У ШТУТГАРТУ: Због његових језивих речи одлучила се на драстичан корак!

ДОДИК: За два месеца пишемо нови, ИСТИНИТИ ИЗВЕШТАЈ О СРЕБРЕНИЦИ!

СИН ПОЛИЦИЈСКОГ ГЕНЕРАЛА УХАПШЕН ЗБОГ ПЉАЧКЕ КУЋЕ САШЕ ПОПОВИЋА! Директору Гранда покрали 100.000 евра, а он је један од осумњичених

Република, Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon