Ђоковић и Обрадовић (Фото: Синхуа)
Спорт

ОБРАДОВИЋ ЖЕСТОКО ОПЛЕО ПО ЂОКОВИЋУ: Новак је православац, шта ће њему реики енергија?!

Раније смо у договорима око избора тренера и планова у каријери учествовали Срђан Ђоковић, Никола Пилић и ја. То је престало мало пре него што сам отишао из Дејвис куп репрезентације, каже Богдан Обрадовић.

(ВИДЕО) ШИПТАРИ У ПАНИЦИ! ВОЈСКА СРБИЈЕ СА МИ-35 НА КОСОВУ ЗА 45 МИНУТА! Стиже озбиљно појачање – МОЋНИ РУСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ!

Бивши селектор Дејвис куп репрезентације Србије Богдан Обрадовић зна где лежи проблем у паду игре Новака Ђоковића. Бивши рекет број један је од 2016. године окружен са погрешним људима и доноси погрешне одлуке, бар тако каже Обрадовић.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) УБИСТВО ПРЕД КАМЕРАМА: Возач је направио фаталну грешку УПЕРИО ЈЕ ПИШТОЉ У ПОЛИЦАЈЦА!

– Раније смо у договорима око избора тренера и планова у каријери учествовали Срђан Ђоковић, Никола Пилић и ја. То је престало мало пре него што сам отишао из Дејвис куп репрезентације, пре једно две године. Направио је грешку што се одрекао људи уз које је побеђивао. Ту мислим на нас, али и на Вајду, Миљана Амановића и Гебхарда Фила Грича. Ја сам уз Новака био и док га је тренирала покојна Јелена Генчић, каже Богдан Обрадовић.

ВЕЛИКА ПЛАНА НЕ ПАМТИ ОВАКВУ ТРАГЕДИЈУ: Брат и сестра умрли од туге једно за другим у само 33 дана?! Певачица умрла, њен брат се бацио под воз

Обрадовић сматра да Агаси није могао ништа да научи Новака, а исто тако истиче да је велика грешка и реик учитељ.

БАШ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК: Друштвене мреже брује о ономе што се догодило у Слагалици!

– Шта је Агаси могао да научи Новака? Андре јесте легенда, али до тренутка када су почели да сарађују, Ноле га је одавно претекао по резултатима. Па ко је тај Жарко Илић Дамар, некакав реики учитељ што гледа у кањон са њим? Ја сам тог Илића повезао са Новаком, јер је желео да донира новац за фондацију. Додуше, нисмо се упознали, али се јесмо дописивали. Новак је православац, не може да прихвати реики енергију. О Пепеу Имазу нећу ни да причам.

БАХАТО И ЗА ПРАЗНИК, ХАОС НА БУЛЕВАРУ КОД ЦВЕТКА: Паркирао човек мечку па зауставио 15 трамваја док је са девојком пазарио на пијаци?!

Потпредседник Олимпијског комитета Србије саветује Ђоковића да се врати људима који му желе добро и могу да му помогну.

БАХАТИ СИН ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ: Зауставио саобраћај на магистрали и пребио возача јер га је претекао

– Нисмо се чули. Ипак је он 20 година млађи од мене, па ако га занима како сам, има мој број. Желим му све најбоље, али ако и он то жели, мора да се врати људима који могу да му помогну- закључио је Обрадовић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК ОТВОРЕНО: ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЈУ СРБИЈЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!

ОДГОВОРИЛА НА УВРЕДЕ НАТО ДИВЉАКУШЕ: Даница Грујичић објаснила зашто је напустила емисију

(ВИДЕО) ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ?! ОБРУКАО СЕ ЗА СВА ВРЕМЕНА! Погледајте Каванијев промашај о ком бруји цела Француска!

Тим чувеног фирентинског стручњака спасава Богородицу Љевишку

Извор: Информер

Оставите коментар