dveri.rs
Политика Србија

ОБРАДОВИЋ ИЗНЕО ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ: Вучић и Шутановац постигли договор за Устав и Космет!

БЕОГРАД - Грађани Београда на предстојећим београдским изборима не желе договоре око поделе политичког плена између СНС и ДС, већ алтернативу и садашњем и бившем режиму, каже Бошко Обрадовић, лидер Двери, у новом саопштењу достављеном медијима.

Шеф демократа, Драган Шутановац, изјавио је да је Демократска странка оформила тим стручњака за уставно право који ради на дефинисању предлога за промену Устава, каже се у саопштењу Двери.

Тим поводом, председник Двери изјавио је данас медијима да се Шутановац у својој изјави наводно утркује са Вучићем, ко ће бити бољи, јачи и бржи зачетник промене Устава Републике Србије.

Шутановац наводно прозива Вучића, како ништа не ради по питању промене Устава, већ само симулира такве тежње.

Међутим, све ово поново представља наставак ријалити шоуа Александра Вучића, само са новим актером, Драганом Шутановцем, рекао је Бошко Обрадовић.

Председник Двери је истакао да је ова изјава скандал, који представља директан договор Шутановца и Вучића са Западом како би се убрзала промена Устава и избаци преамбула о Косову и Метохији у саставу Србије.

„Бесмислено је овако важно питање везивати за изборе у Београду, иако је нама јасно зашто желе да овај чин ставе под сенку београдских избора. Медији неће постојати, сви државни ресурси биће укључени у Вучићеву кампању и велеиздаја ће проћи неприметно.

Ово је доказ да су политике СНС и ДС исте. Не би нас чудило када би Вучић и Шутановац имали заједничког кандидата за градоначелника Београда.

Грађани Београда на предстојећим београдским изборима не желе договоре око поделе политичког плена између СНС и САД: Величање усташтва и антисрпска осећања у Хрватској, већ алтернативу и садашњем и бившем режиму.

Двери раде на томе и ускоро ћете видети прве плодове тога рада, закључио је Обрадовић.

Извор: Правда

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САД: Величање усташтва и антисрпска осећања у Хрватској

ПОЛИЦИЈА ИСТРАЖУЈЕ НЕСТАНАК ДЕЈТОНСКОГ СПОРАЗУМА! Дачић сумња на…

Вучић и Трамп до краја године о питању Косова

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Tue
30°
Wed
30°
Thu
25°
Fri