Sputnik / Сергеј Гуњејев
Свет

Објављен списак земаља које највише троше на војску

Руска Федерација је заузела четврто место у 2017. години по издвајању за војску. Свет је у том периоду потрошио на наоружање укупно 1,7 билиона долара.

ТРОПСКИ ТАЛАС У АПРИЛУ НИЈЕ НИШТА У ОДНОСУ НА ВРЕЛИНУ КОЈА СТИЖЕ! Ево какво нас лето очекује! ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА ДО ОКТОБРА

Експерти Стокхолмског међународног института за проучавање мира објавили су истраживање посвећено војним расходима различитих држава, наводи се на званичном сајту организације.

(ФОТО) У ОВОМ ТРОПСКОМ РАЈУ ЖИВИ 300 СРБА: Пеку ракију, киселе купус, а за Божић обрну и прасе на ражњу

Између осталог, експерти су објавили списак држава које највише троше на наоружање. У 2017. години, свет је на наоружање потрошио више од 1,7 билиона долара.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХОРОР ПАД МЛАДЕ ГИМНАСТИЧАРКЕ: Хтела да импресионира жири, изгубила равнотежу, а онда је уследио УЖАСАН ПАД НА ГЛАВУ

На првом месту су се нашле САД — оне су потрошиле 610 милиона долара, што је 35 одсто светских трошкова за наоружање. Друго место је заузела Кина са 228 милијарди долара или 13 одсто војних расхода у свету.

(ВИДЕО) БАЛКАН ГОРИ ЗБОГ СНИМКА ОВЕ ЦРНОГОРКЕ: Објаснила женама како да користе свој орган да би успеле у животу!

Треће место на листи је припало Саудијској Арабији. Ова држава од 30 милиона становника потрошила је на наоружање скоро 70 милиона долара или 4 одсто светских трошкова за војску. Руска Федерација се нашла на четвртом месту, са 66,3 милијарде долара или 3,6 одсто.

(ВИДЕО) Српски и руски „елитни диверзанти“ открили тајна чудеса на дну језера на Косову

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗМАЈ СЕСТРЕ ИЗ СЕЛА ВИЉУШЕ НЕ ЛИБЕ СЕ МАЦОЛЕ, ПАЈСЕРА И ЧЕКИЋА: Маријана, Марина и Милена раде МУШКИ посао, оне су ВУЛКАНИЗЕРКЕ!

ОДУСТАЛИ?! Хрватска неће да повлачи амбасадора из Србије

(ВИДЕО) ЈЕРМЕНИЈА ПАРАЛИЗОВАНА: Опозиција блокира путеве, мостове и институције

Постоје две тачке у којима се Русија и САД могу директно сукобити

ШОК У СМЕДЕРЕВУ: Ухапшена двојица због обљубе девојчица, један (70) их мамио слаткишима и давао им по 100 динара да му дођу у кућу

(ВИДЕО) ИВАНИ ЈЕ ВЕРЕНИК ХИРУРГ ПУЦАО У ГЛАВУ, А САД ЈЕ ПРВИ ПУТ УЖИВО ПРОГОВОРИЛА О ЈЕЗИВИМ ТРЕНУЦИМА: Ево шта је рекла прво кад је отворила очи у болници и каквог мушкарца данас тражи

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар