Межгосударственный авиационный комитет
Русија Свет

Објављен један од узрока пада авиона Ан-148

Међудржавни ваздухопловни комитет завршио је декодирање података параметарског снимача (црне кутије) авиона Ан-148 и саопштио један од узрока пада.

(ВИДЕО) Стравичан пад руског скијаша у Пјонгчангу!

„Комисија Међудржавног ваздухопловног комитета за истрагу о паду авиона Ан-148-100В РА-61704 информише да је у лабораторији Комитета завршено декодирање података параметарског снимача и извршена прелиминарна анализа информација“, наводи се у саопштењу Комитета.

(ФОТО) КРВАВИ ПИР У КРУШЕВЦУ! Нико не зна зашто је мирни Стојан побесенео, а потом БРУТАЛНО ЗАКЛАО невенчану жену Гордану!

Комисија је навела да је „посебна ситуација“ почела да се развија око 2 минута и 30 секунди након полетања на надморској висини од око 1.300 метара и калибрисане брзине од 465-470 километара на сат, када су почела да се појављују одступања у брзинама очитавања са МВП1 (модула ваздушних параметара) (ППД1) левог пилота и МВП3 (ППД3, резервни).

„Прелиминарна анализа регистрованих информација, као и анализа сличних случајева који су се десили у прошлости, омогућавају да се претпостави да би фактор развоја посебне ситуације током лета могли да буду нетачни подаци о брзини лета на индикаторима пилота, што је, са своје стране, очигледно повезано са замрзавањем ППД (пријемника пуног притиска) док су системи за њихово грејање били искључени“, наводи се у саопштењу.

ЛАЗАНСКИ ОТКРИВА: Шта Ким Џонг Ун замера Србији

Авион Ан-148 „Саратовских авијалинија“, који је летео на линији Москва-Орск, срушио се у недељу неколико минута након полетања са аеродрома „Домодедово“. У авиону се налазило 65 путника и шест чланова посаде и сви су погинули.

Оцене хрватских медија: Колинда поражена „до колена“


РЕКЛАМА
Милица Ђурђевић- Расте нам подршка, упркос медијској блокади!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЗАВЕТНИЦИ: Расте нам подршка, упркос медијској блокади!

Сирија и Русија спречиле ДАЕШ као пројекат калифата

Син Мирољуба Милутиновића очајан: Тата је погинуо само два сата пред пензију! Испитује се како се котур откачио и усмртио га!

Бивши шеф ЦИА: И данас постоје тајна друштва попут „Црне руке“

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар