Foto: Printscreen
Забава

Ножем насрнуо на Мају Беровић: Непознати мушкарац напао певачицу!

Певачица Маја Беровић доживела је страшну ситуацију на наступу у Бечу када јој је непознати мушкарац претио да ће убити њу, њеног супруга Алена и себе.

(ФОТО) Ово је човек који је свирепо испалио 8 хитаца у Мирка Бутулију: Упуцао га у груди, а онда сео у његову ФОТЕЉУ!

Реч је о мушкарцу средњих година који је редовно долазио на Мајине наступе и био њен ватрени фан, Маја му је повремено остављала и карте, а онда је уследио шок. Мушкарац је певачици слао слике њених станова у Београду и Бечу, због чега је она била веома уплашена.

ДОКУМЕНТ ЦИА О СРБИЈИ 1993. ГОДИНЕ Док смо се гушили у беди и борили за векну хлеба, Американци су нам спремали још веће зло!

– Мају је то уплашило, а када је кренуо да је засипа порукама како морају да се друже иначе ће он убити њу и себе, Маја се забринула и рекла мужу да му не дозволе да јој приђе на наступу – почео је извор и додао како је фан желео фотографију са певачицом у бекстејџу, где је извадио и нож, али је Маја одреаговала како треба и није била у паници.

ДРАМА У ПОРОДИЦИ ЂОКОВИЋ! Јеленин деда од отмице има ХАЛУЦИНАЦИЈЕ И СТРАХОВЕ! Судски вештаци му забранили да ДОЂЕ НА СУЂЕЊЕ ОТМИЧАРИМА!

Непознати мушкарац напао њеног супруга Алена и њу… Маја с мужем, Foto: Promo

ПУКЛА БРУКА, ТРЕСЕ СЕ ЦРНА ГОРА! Процурио платни списак Миловог најбољег пријатеља: На њему пола владајуће странке, бивши министри, амбасадори!

– Ален који је био неколико метара даље, дискретно је позвао обезбеђење. За неколико минута, савладали су га а да Мају и Алена није ни пипнуо. Наравно, позвали су полицију, предали и њега и снимке – прича извор.

Саслушан пар који је пронашао тело студента! Да ли злочин на Звездари добија нови епилог?

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
11°
Wed
13°
Thu
15°
Fri
17°
Sat