Гроб Јелене Марјановић (Фото: Јутјуб)
Србија Хроника

НОВО ОТКРИЋЕ: МАРЈАНОВИЋИ ЗЛОЧИН ИСПЛАНИРАЛИ ДО ТАНЧИНА? Јелену напали испред мајчине куће?!

Шокантни поступци породице брутално убијене певачице “Гранда” Јелене Марјановић (33) наводно су добро осмишљена тактика за скретање истраге и заметање правих трагова!

МИСТЕРИОЗНИ ПУТНИК ИЗ БУДУЋНОСТИ ШОКИРА СВЕТ: Ноа из 2030. открио највеће америчке државне тајне! Ево како се ПУТУЈЕ КРОЗ ВРЕМЕ!

Ово тврди парапсихолог Роберт Кајслер, Србин са Флориде, према чијој визији је певачицу убио плаћеник по налогу члана њене фамилије.

– Марјановићу су прали веш и чистили кућу варикином да би скренули пажњу на њихову кућу, у којој је живела Јелена, да би кућа Јеленине мајке, у којој има још доказа, остала незапажена! – каже Кајслер.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТУЧЕ НАВИЈАЧА КОД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ: У масовном обрачуну коришћене бакље, мотке, каменице…

Трагови Јеленине крви, према његовим речима, још могу да се нађу испред куће њене мајке где је нападнута, као и у кући Зорановог пријатеља, где је наводно убијена, те његовом комбију којим је леш одвезен до канала.

(ВИДЕO) ДЕТАЉИ УБИСТВА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: НЕБОЈША С. (30) УБИО КОЛЕГУ, једног ранио, а потом СЕ РАЗНЕО У СВОМ СТАНУ НА ЗВЕЗДАРИ!

– Одлучио сам да обелоданим своју визију о Јеленином убиству зарад истине. Неправда у случају Јелениног убиства натерала ме је да говорим за медије у Србији. Моја мајка је убијена ињекцијом „тродона“, која јој је дата наводно грешком, а случај никада није решен. Слично је завршило на хиљаде других Јелена и мајки и због тога сам реаговао. За мене кажу да сам човек из сенке, који отвара врата истрази кад западне у слепу улицу и помаже полицији, говорећи јој где да тражи доказе – каже саговорник.

ШОКАНТНА ПОРУКА ЂОРЂА БАЛАШЕВИЋА БАЊАЛУЧАНИМА: Тамо и даље за мене чувају метак

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ЛАЗАНСКОГ: НАТО планира да нас уништи!

Према визији парапсихолога, Јелену је убио плаћеник по налогу члана фамилије. Крвник је уз помоћ Зорановог пријатеља и блиског рођака сачекао Јелену у вече 1. априла 2016. испред куће њене мајке и тукао је док није изгубила свест! Гнусни чин довршен је у кући Зорановог пријатеља, а леш је потом његовим комбијем превезен до насипа и бачен у воду.

Роберт Кајслер тврди да Јелена у тренутку убиства није била у гардероби која се види на фотографијама с обдукције.

ЂИНЂИЂЕВ КУМ ПРОГОВОРИО И СВЕ ОТКРИО: „Ђинђић нас је водио у лоповлук! Ево ко је из ДОС-а највише крао!“

– Јелена је била обучена као за наступ или концерт. На себи је носила горњи део од црне коже – каже Кајслер.

Плаћеник, према речима парапсихолога, повремено има нападе страха да ће бити откривен.

– Плаши се да ће Зоран у затвору открити истину. Нико од умешаних у злочин ни близу нема страх од Зорана и његовог оца Владимира као он! – наводи саговорник и додаје да ће истина убрзо бити обелодањена.

Парапсихолог: Наши људи на Флориди прате случај

Роберт Кајслер, који по мајци води порекло из Србије, каже да у Америци ради за полицију на разрешавању убистава, киднаповања и случајева несталих особа. – Тачност у струци парапсихологије је од 87 до 93 одсто. У Америци имам своју фирму и рехабилитациони центар. За 20 година рада имао сам око 1.300 клијената само са простора бивше Југославије, који сада живе у иностранству. На Флориди има око 100.000 наших људи, а 90 одсто њих чуло је за убиство Јелене Марјановић и прати тај случај – каже Кајслер.

Доказано да парапсихолози постоје

Психолог проф. др Радомир Чолаковић каже да парапсихолози, који се у последње време називају екстрасенси, у свету заиста помажу званичним државним органима. На Западу је уобичајено да их и породице ангажују да им помогну у проналажењу њихових најближих и откривању злочина.

– У свету видовњака је велики број варалица, који на туђој муци и невољи зарађују огроман новац. Међутим, када говоримо о ектрасенсима, њих је врло мало. Реч је о баш ретким особама. Подручје загонетних сила, које често називамо парапсихологија, назива се екстрасензорна перцепција. У науци је елегантно промењен назив за овај феномен управо због веродостојности одређених налаза. Наука је сматра да су неке од тих појава заправо рационални закључци нашег ума, који се темеље на информацији и сазнањима која су опажена и обрађена испод прага свести – објашњава др Чолаковић.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ЛЕГЕНДЕ НАРОДНЕ МУЗИКЕ ОБАВИЈЕНА ВЕЛОМ ТАЈНЕ ВЕЋ 22 ГОДИНЕ: У писму без потписа писало само „Опростите ми!“ Видели су га како скаче са Панчевца, али тела нигде није било…

Он каже да је за неке од тих појава утврђено да нису натприродне, али да само ретки појединци располажу са тим способностима. – Они имају способност да примају информације из спољног света мимо уобичајених чулних модалитета. Колега Требјешанин у једном свом уџбенику каже “да само неписмени људи мисле да поседујемо пет чула”! Човек има више од 20 чула! Низом поузданих експеримената доказано је да су екстрасенси особе које поседују одређене натприродне способности као што су телепатија, способност преноса мисли на даљину и видовитост, те способност прорицања будућих догађаја. Постоје и други феномени, али су још под сумњом, јер немамо поуздана и објективна објашњења. То су психокинеза, способност покретања предмета психичком енергијом, без употребе физичке силе и левитација, способност лебдења тела. На овоме су најдаље отишли у руској војсци – каже др Чолаковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЛИН: Срби су увек окренути миру, никад нису били колективна претња

ЧЕСТИТКЕ ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ ЗА РОЂЕНДАН: „Јачи од неправде, већи од планине“

Вучић: Пријатељство Србије и Кине нико не може да сруши

Извор: Ало

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
24°
Sun