MUP
Uncategorized

(ФОТО) НОВО НАОРУЖАЊЕ ЗА ПОЛИЦИЈУ! Стефановић: На овај начин доприносимо ефикаснијем извршавању редовних задатака

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас, заједно са министром одбране Александром Вулином, у бази Специјалне антитеропристичке јединице (САЈ) презентацији усавршених и модификованих пушака и пиштоља из производног програма предузећа наменске индустрије Србије -„Застава оружје“ из Крагујевца.

(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

– Данас смо имали смо прилику да видимо шта је то што домаћа војна наменска индустрија може да понуди полицији. Ми хоћемо да заменимо један део старог наоружања, које припадници полиције носе већ годинама, и да и на тај начин допринесемо да наши полицајци буду боље заштићени и ефикаснији у извршавању редовних задатака – истакао је министар Стефановић.

Он је рекао да ће припадници полиције у наредним данима тестирати ново наоружање, односно аутомат, аутоматске пушке и пиштоље, које је развила војна наменска индустрија.

MUP

ДЕТАЉИ КРВАВЕ ДРАМЕ У БЕОГРАДУ: Другари из краја га јурили летвама, а онда се окренуо и потегао нож! Једном од младића се боре за живот

Министар Стефановић се захвалио министру Вулину и људима из војне индустрије на њиховој спремности да увек изађу у сусрет како би се полиција наоружала једнако добро, као и војска.

– Очекујем да ћемо у наредном периоду моћи да рачунамао на још ближу и квалитетнију сарадњу у набаци заштитне опреме за наше припаднике. Желим да полиција користи све што може од домаћих производа, као што већ од оклопних возила користимо „лазара“ и „милоша“, али и модернизовани „БОВ“, које смо радили у сарадњи са СДПР-ом. Циљ нам је да се користи наоружање, које је производ домаће памети и домаће индустрије, како би на тај начин полицајци добили све што им је потребно, али и како би се уштедели за нашу земљу – рекао је министар Стефановић.

(ВИДЕО/ФОТО) ТАЈНО КОПАЛИ ТУНЕЛЕ У ЛЕДУ ЗА НАПАД НА МОСКВУ: Откривена америчка нуклеарна база на Гренланду, а оно што су тамо оставили може све да нас уништи!

MUP

Министар Вулин је истакао да се безбедносне структуре у овој земљи не деле на војску и полицију, јер сви раде потпуно исти посао, због чега морају бити опремљени, на истоветан начин и у складу са потребама њиховог конкретног посла.

– Одбрамбена индустрија Србије је још један од доказа зашто је политика војне неутралности добра и исправна, јер кад сте војно неутрални, када сами одлучујете о себи и својој индустрији, онда можете да производите овакве ствари, онда сте у стању да своју памет сачувате за себе и онда сте у стању да по најнижим могућим ценама наоружавате своју војску и своју полицију, а у складу са највишим могућим критеријумима и највишим могућим стандардима. Тако ћемо наставити да се понашамо – навео је Вулин.

ПРИЧА ИЗ СРПСКОГ СЕЛА ОД КОЈЕ СЕ ДИЖЕ КОСА НА ГЛАВИ: Призивали смо моју ПОКОЈНУ сестру златним прстеном, а онда је беба у кревецу…

MUP

Министар Вулин је рекао и да верује да су производи одбрамбене индустрије Србије довољно добри и за нашу војску и нашу полицију и да ћемо и на тај начин побољшати и свакодневни живот сваког нашег војника и сваког нашег полицајца.

ЊЕГОВА СМРТ УЈЕДИНИЛА ЈУНАКЕ СЕРИЈЕ СЕНКЕ НАД БАЛКАНОМ! Погледајте ко је био мајор Танкосић!

MUP

– Када добије нову опрему он лакше и боље ради свој посао, а свако од нас је сигурнији и безбеднији. Сваки динар који улажете у војску и полицију уложили сте у стандард и живот сваког становника – закључио је Вулин.

MUP

СПРЕМА СЕ БРУТАЛАН НАСТАВАК СЕНКИ НАД БАЛКАНОМ! Стиже појачање, откривамо све детаље! Вођу окултног култа тумачиће једна од ОМИЉЕНИХ српских глумица, ево која!

Припадници САЈ-а, београдског Одреда Жандармерије, Полицијске бригаде и Интервентних јединица полиције данас су вршили гађање из пиштоља ЕЗ 9 и ЕЗ 9 компакт, калибра 9 милиметара, затим аутоматских пушака М05 Е1 и М05 Е3, калибра 7,62 милиметара, опремљене механичким и оптичким нишанима и подесивим кундаком, и аутомата М05 Ц1, калибра 7,62 милиметара, са преклопним кундаком и рефлексним нишаном.Реч је о усавршеним моделима стрељачког наоружања у чијој изради су учествовали домаћи произвођачи наменске индустрије „Застава оружје“ из Крагујевца, „Телеоптик“ из Земуна и „Прва петолетка“ из Трстеника.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК: Русија не пристаје на рушење Дејтонског споразума

ДВЕРИ: Спречити потписивање споразума о нормализацији односа са Приштином

ПАНИКА НА ЗАПАДУ, ПУТИН ПРАВИ НОВЕ „ЧУДО РАКЕТЕ“: Руски бомбардери наоружани новом крстарећом ракетом биће застрашујући!

(ВИДЕО) ОВО СУ НАЈЛЕПШЕ ОКИЋЕНЕ КУЋЕ У СРБИЈИ! Кад оне засијају свима застане дах!

Извор: Информер

Оставите коментар