Друштво Србија

НОВИНАР ПОБЕСНЕО: Не могу српски медији да извештавају о држави Косово!

Осим што је противуставно, недопустиво је да српски медији, из лоше намере, незнања или немара, терористичку квазитворевину „Косово“ називају у својим извештајима државом Косово, а њене челнике, терористе и крвнике, председницима и државницима, рекао је новинар Томо Ловрековић.

СНАЈПЕРИСТА ДЕЈАН БЕРИЋ: Наши борци једва чекају да Украјинци испуне своје претње

– Интересантно је да се такви, опасни и недопустиви, „епитети“ могу пронаћи махом у прозападној штампи или у оним медијима који су у страном власништву, па зато сумњам да је у питању пука грешка, већ се бојим да се ради о намери и покушају испирања свести српском народу преко гебелсовских метода, како би просечан грађанин хиљаду пута прочитану причу о Косову усвојио уместо оне истините о „Косову“ – каже Ловрековић и додаје да у таквој пракси предњаче немачки Блиц и Н1 у власништву бившег директора ЦИА.

ТОТАЛНИ ОБРТ У СЛУЧАЈУ ЛУКЕ РАДУЛОВИЋА! Откривен МОТИВ убиства? Истрага иде у НОВОМ правцу!

Сличан је пример, наводи наш саговорник, и са тумачењима у Хрватској и Босни и Херцеговини, где се тамошњи генерали представљају као јунаци, уместо да се истиче чињеница да је реч о некажњеним ратним злочинцима.

СТРАВИЧНА ДРАМА У БОРЧИ: Мушкарац (40) отео девојчицу (12) и угурао је у ауто, па напао полицајце!

СТРИЦ НЕЋЕ НИ ДА ЧУЈЕ ЗА КИЈУ: Породица Коцкар НЕ ЖЕЛИ стјуардесу на сахрани њеног оца

– Није то објективно извештавање, већ напротив, отворена пропаганда и вређање стотине хиљада жртава. И у ванредним временима, а таква овде јесу, али и у мирнодопским, обавеза медија је да поред истине, штити и националне интересе. Уосталом, нека сви ти заштитници медија погледају како то раде њихове колеге из Европе и САД, на које се редовно позивају када траже своја права. Поред права, имају и обавезе, а срамота је да на овакву праксу годинама ћуте сва новинарска удружења. Ћутање значи одобравање – рекао је Ловрековић и додао да ће до краја недеље Министарству културе и информисања предати елаборат на 84 стране, са конкретним примерима и предлозима, како би се издало упутство о начину информисања везаном за ове случајеве.

(ВИДЕО) ОТВАРА СЕ КАПИЈА ПАКЛА: НАСА упозорава да вулкани цепају један континент на два дела!

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Наталија Поклонска: Ево зашто ме се боје

Пронађен највећи непријатељ Америке — нису Русија и Кина

НАЈПОТРЕСНИЈА ПРИЧА! ОТВОРЕНО ПИСМО МАЈКЕ ПРЕМИНУЛЕ НОВИНАРКЕ: Лечење моје ћерке учинили су БОЛНИМ И НЕХУМАНИМ, зашто је дете требало да ми умре у туђој земљи!

Русија: Кијев дигао руке од политике — проблеме решава силом

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
25°
Thu
28°
Fri
17°
Sat
20°
Sun