Printscreen
Друштво Србија

НОВИ ЗАКОН У СРБИЈИ Навијачи одзвонило вам је! Биће масовних хапшења, казне ће бити драконске! А ко буде носио фантомку…

Стоп насиљу на утакмицама!

(ВИДЕО) ИЗРАЕЛ ПРЕСТРАВЉЕН РУСКИМ ОДГОВОРОМ НА ОБАРАЊЕ ИЉУШИНА: Не плаши их С-300, ево због чега је израелска војска стварно у тешкој паници!

На дневном реду у Скупштини ускоро ће се наћи измене и допуне Закона о спречавању насиља на утакмицама које доноси бројне новине у циљу спречавања хулиганства на стадионима у Србији.

„БИО САМ ЂАВО“ Арканов интервју у коме је све признао: Јесам, шамарао сам војнике, рекао сам им „У БОРБИ УБИЈТЕ СВАКОГА“

Наиме, све оне који се туку, носе фантомке, пале бакље и праве нереде на утакмицама угрожавајући безбедност присутних чека затвор! Новина је и то да ће организатори спортских приредби бити дужни да воде евиденцију о продатим улазницама која садржи име и презиме, као и ЈМБГ особа којима се улазнице продају, која се потом прослеђује надлежној полицијској станици.

– Сви хулигани који се насилно понашају биће кажњени затворском казном од 30 до 60 дана или новчаном казном од 50.000 до 150.000 динара. Закон предвиђа још једну новину, а то је да ова санкција чека и све насилнике који на спортским приредбама носе маске и учествују у нередима на трибинама – каже извор Српског телеграфа.

ШОК! ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ О ДЕРБИЈУ УЖИВО У ПРОГРАМУ: Бата Мирковић ме је звао дан после утакмице! Ево шта му је поручио тренер Партизана!

Ипак, ту није крај. Изменама закона оштро ће се кажњавати и остали видови недоличног и насилног понашања које претходних година баца сенку на спорт.


Направити регистар водећих навијача

Председник Прекршајног суда Милан Мариновић каже да је нова одредба поводом контроле карата неопходна.

– То су све мере у циљу сузбијања сукоба. Било би добро направити и регистар водећих навијача, који су и раније били привођени због идентичних кривичних дела, и да се те особе прате – каже Мариновић.


ИЗМИШЉЕНА ИЗЈАВА ДОВЕЛА ДО ОПШТЕГ ХАОСА: Лажни Колина завадио вечите ривале!

– У то спадају бацање предмета на терен, напади на учеснике, паљење навијачких реквизита, али и уношење и истицање обележја којима се вређају национална, верска или друга осећања и на тај начин изазива мржња и нетрпељивост која може да доведе до физичког сукоба – наводи се у закону.

Навијаче ће током утакмица чекати од 2.500 до 3.000 полицајаца који ће бити задужени за јавни ред и мир како би се избегли учестали нереди на трибинама.

– Закон забрањује и продају и конзумирање алкохола у објектима где се одржавају спортски догађаји, али и на удаљености од једног километра ваздушном линијом у свим већим градовима у Србији – пише у закону.

СВИ СУ УМРЛИ У ТОЈ КУЋИ! Зло се вратило у Кајтасово, МАЛА МИЛИЦА ЖИВЕЛА НА УКЛЕТОМ ИМАЊУ?!

Председник Прекршајног суда Милан Мариновић каже да очекује да нове мере буду делотворне.

– Потребан је свеобухватни одговор државе на насиље. Значи да сви делују ефективно, и полиција и суд. Досад смо имали праксу да, када дође до насиља, то се одмах процесуира. Мислим да ће висина казни, као и нове мере, постићи сврху како би се спречило или смањило насиље на трибинама – каже Мариновић.

ПУЦЊАВА НА СМЕДЕРЕВСКОМ ПУТУ! Испалио више хитаца из возила у покрету, ранио мушкарца и побегао!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ИЗБЕГНУТА ТРАГЕДИЈА У ПОСЛЕДЊЕМ МИНУТУ! Ђубретар кренуо да баци заборављену кесу у камион и зачуо плач бебе, ЗАЛЕДИО СЕ!

СТРАХОТА! Младић (19) се напио, сео у аутомобил, па се слупао са 150 км/х и убио девојку (20)!

(ВИДЕО) КАД МОЋНИ СУХОЈ-30 ЗАГРМИ: Погледајте како ескадрила ловаца БОМБАРДУЈЕ ГРУПУ БРОДОВА!

(ВИДЕО) ДЕЧАКА (9) ТЕТОВИРАЛИ, А МАЈКА СВЕ ДОЗВОЛИЛА: Овај снимак је изазвао бес јавности, многи траже да се родитељи ухапсе!

„Нора“ и „Лазар“ у српској војсци до краја године

УДАРИО ГА ГРОМ! Наш чувени певач доживео клиничку смрт!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat