Printscreen
Свет

НОВИ УДАР НА СРБЕ: Британци опет спремају „холивудски“ напад!

Свет је обишла информација да Том Харди, популарни глумац, спрема филм "Мој рат је прошао, недостаје ми" по истоименој књизи Ентони Лојда, британског новинара, ратног извештача и репортера.

Како стоје ствари, реч је о новом информационо-медијском пропагандном удару на Србе. Лојд је изразито анти-српски настројен.

Лојд је рођен у породици са изузетном војничком традицијом, а растао је уз ратне приче и херојске подвиге. Желео је да искуси рат са фронта, па је напустио Енглеску са 26 година и отишао у Босну и Херцеговину, где је сведочио ратним сукобима између Срба, Хрвата и Муслимана.

Књигу је објавила издавачка кућа Атлантик Мантли Прес (Atlantic Monthly Press), сада купљена од стране америчког издавачког гиганта Гров Атлантик (Grove Atlantic).

Ова издавачка кућа, у опису књиге свог аутора Ентони Лојда, отворено пише да је Лојд видно на страни власти БиХ, да подржава НАТО бомбардовање Срба, нападајући и УН трупе које су се држале по страни током „покоља више хиљада Муслимана у Сребреници“.

Практично, Атлантик Мантли Прес је оваквом објавом, користећи такав склоп реченице и терминологију, те указујући на његову „пристрасност“, на одређени начин дистанцирао себе од аутора чувајући своју корпоративну репутацију кроз одржавање принципа објективности. И њима је вероватно јасно да УН трупе нису реаговале ни током неколико година сатанског и монструозног терора одреда Насера Орића над српским становништвом у подручју Сребренице.

По свему судећи, пред Србима је информационо-борбени задатак да Том Хардија и британско-америчку машинерију која стоји иза њега поставе на своје место као што је то било у случају Анђелине Џоли и њеног пропагандно-медијског удара на српски народ.

После БиХ, Ентони Лојд се вратио кући где се дуго борио са зависношћу од наркотика, а проблем са хероином је имао и пре него што је отишао у Чеченију после које је касније дошао у БиХ. Лојд је био „извештач“ и са Косова, наводи се у његовој биографији.

Извор: Комерсант.рс / Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АМЕРИКАНКА ТРАЖИ ПОМОЋ: Мој момак је опседнут СРПСКИМ РАТНИМ ПЕСМАМА И СРБИЈОМ, шта да урадим?

„Викиликс“: Макрон учествовао у државном преврату у Украјини

Јурњава на Јадрану, полиција против шверцера марихуане (ВИДЕО)

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri