Србија Хроника

НОВИ УДАР НА МАФИЈАШЕ Полиција кренула и на Кекин клан, пао му брат и човек од поверења, ухапшен и један ОСУЂЕНИ УБИЦА

Полиција је и данас наставила са жестоким ударом на криминалце у Србији.

ДРАМА У ПАРАЋИНУ! Аутомобил се покварио на прузи, на њега налетео путнички воз

Претреси кућа и привођења високорангираних припадника подземља и у овом тренутку су у току, а како сазнајемо, међу ухапшенима су и Драган Стојановић, брат вође новобеоградског клана Дејана Стојановића Кеке, као и Владан Микетић, високопозиционирани припадник Кекине групе. Такође, како сазнајемо, међу онима којима су стављене лисице на руке је и Предраг Крајиновић звани Хајдер, који је већ осуђиван за убиство и који је познатом по трговини оружјем.

(ВИДЕО) СТИЖЕ АТОМСКИ ДРОН: Сваки представља главобољу за САД, а Русија их уводи 30 у употребу

Ко су ухапшени?

МИКЕТИЋ ВЛАДАН – Кекин човек од поверења

Човек од великог поверења вође новобеоградског клана. Микетић се доводи у везу са бројним ликвидацијама, између осталих и чланова саме „Кекине групе“, који су се замерили вођи.

Микетић је такође био близак са Ненадом Грујовићем, званим Црни Груја, који је извршио самоубиство. Иако је више пута хапшен због оружја и разбојништава, до данас није осуђен.

ЦИА НАРЕДИЛА ЗАЕВУ ДА УХАПСИ ИВАНОВА: Из Русије стигла застрашујућа упозорења Македонцима – СПРЕМА СЕ ДРЖАВНИ УДАР!

У страху од одмазде кланова који су у сукобу са „Кекином групом“ скривао се дужи низ година у разним земљама Европе и у Аустралији, користећи лажне идентитете.

ДРАГАН СТОЈАНОВИЋ – Кекин брат

Верује се да је улога брата вође „новобеоградског клана“ у преношењу Кекиних порука и налога, с обзиром да се Кека годинама уназад налази у иностранству, где је неретко на мети разних полиција због организовања транспорта кокаина из Јужне Америке у Европу.

ШИПТАРИ СПРЕМАЈУ НОВИ УДАР НА СРБИЈУ После такси уводе санкције на ОВО!

Оперативна сазнања говоре да је Драган у сталном контакту са Кекиним најближим сарадницима, како онима који организују препродају наркотика, тако и онима који му воде легалне послове. Користи блиндирани аутомобил и свуда се креће са обезбеђењем, а у пословима своје фирме блиско сарађује са особама из Црне Горе и Хрватске, које имају криминални досије и које су махом биле под истрагама у земљама ЕУ због прања новца.

ПРЕДРАГ КРАЈИНОВИЋ ХАЈДЕР – осуђени убица

Добро знано име у подзмљу већ две деценије. Иако хапшен због великог броја различитих кривичних дела, од имовинских, преко насилничког понашања до изнуда и превара, осуђиван је два пута. Наиме, Крајновић је пре двадесет година осуђен за убиство на осам година и потом условно због покушаја тешке крађе.

Рама: На пролеће отварамо границу са КиМ

Занимљиво је и да је својевремено привођен и са Иваном Адровцем због више од три килограма хероина. Последњи пут је привођен у јулу прошле године када у код њега пронађени пиштољ и револвер приликом рације у једном ресторану.

Сумња се да се чланови његове криминалне групе већ дужи низ година баве изнудама, отмицама и зеленаштвом, али и да им је последњих година главни „посао“ трговина оружјем и експлозивним направама велике разорне моћи. Хајдер је иначе пре шест година променио презиме у Крајиновић.

Да подсетимо у великој акцији полиције усмереној на разбијање криминалних кланова у Србији јуче је ухапшено више од 150 особа.

Боровчанин поделио пакетиће деци на Косову и Метохији

Небојша Стефановић, МУП РС

Министар полиције Небојша Стефановић јуче је истакао да ће полиција овакве акције спроводити редовно и да држава неће стати у прогону свих који се баве извршењем највећих кривичних дела. Како је посебан удар ће бити на све оне који се баве кривичним делима насиља, убиствима, покушајима убистава, трговином наркотика и другим најтежим делим.

„Инсистираћемо на сталној акцији и нећемо дозволити да ови људи буду мирни и да се осећају лагодно“, казао је Стефановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРПКИЊИ ИРЕНИ КЛАЊА СЕ ЦЕЛА АМЕРИКА: Кад сам га видела… Само, босо, уплакано како трчи по хладноћи, душа ме заболела… Нисам могла другачије!

ПОРУКА ПУТИНОВОГ НОЋНОГ ВУКА СРБИМА ОД КОЈЕ СЕ ТРЕСУ САРАЈЕВО И ЗАГРЕБ: Република Српска треба да постане

УЖАС НА КАРАБУРМИ! Жена напала МАЈКУ НОЖЕМ, повређена и њена бака која је ПОКУШАЛА ДА СПРЕЧИ ТРАГЕДИЈУ!

РОДИО СЕ У ЧЕТВРТАК И У ИСТОМ ДАНУ ОСТАО И БЕЗ МАМЕ И БЕЗ ТАТЕ: Малиша се бори за живот и зваће се Вук! То је синчић Јоване и Стефана, страдалих у несрећи код Крушевца

извор: Blic

 

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
30°
Sat