Printscreen/YT Tanjug
Политика Србија

НОВИ УДАР ИЗ ПРИШТИНЕ: Наложена продаје робе само са ознаком „Република Косово“?!

Тзв. косовски министар трговине и индустрије, Ендрит Шаља, примио је наредбу да онемогући продају и увоз роба на чијим декларацијама пише "Косово и Метохија", "Косово Унмик" или "Резолуција 1244", јер она долази из централне Србије и БиХ, пише приштинска Коха.

Након дојаве грађана и инспекције која је проверавала сертификате, Шаљи је издата наредба да спроведе забрану продаје ових производа на свим продајним местима, као и њихов улазак на тзв. Косово.

ИНТЕРПОЛ ОДБАЦИО ЗАХТЕВ СРБИЈЕ: У уторак ће се ипак расправљати о захтеву Приштине за чланство у тој организацији!

Након тога Шаља је проследио наредбу тзв. косовској тржишној инспекцији са захтевом да се роба са поменутим ознака на декларација одмах уклони из продавница. Ова наредба се односи и на робу са сваком другом етикетом, осим за производе на чијим декларацијама пише „Републике Косово“.

(ВИДЕО) БРИТАНСКИ ГЕНЕРАЛ О СУКОБУ СА РУСИМА: Сада је најмање добро време да се качимо са њима

Шаља је и од тзв. косовске царине затражио да спрече улазак сваке робе која у декларацији има такве ознаке.

Ове наредбе су дошле након што је КТВ објавила прилог да на тржишту косовске територије могу да се купе производи на чијим декларацијама пише „Косово и Метохија“, а као пример су навели неколико врста детерџента за прање веша.

МИЛИЦА ЈЕ ЈЕДНА ОД 100 МИЛИОНА БЕБА КОЈА ЈЕ ОВО УСПЕЛА ДА ПРЕЖИВИ! Ћерка славног кошаркаша Ратка Варде је рођена са 710 грама, лекари су говорили да ће УМРЕТИ, а погледајте је сад!

Наведено је и да неки потрошачи кажу да приликом куповине производа у продавницама воде рачуна само о истеку рока, али не и о томе што пише на декларацији одакле она потиче.

(ВИДЕО) ЗАСТРАШУЈУЋИ СНИМАК ПОТОПА У ЕВРОПИ: Погледајте како је ТАЛАС разорио балконе на згради!

Директор тзв. косовске царине Бахри Бериша рекао је раније да у поступку царињена постоји, мада, како је рекао, ретко и роба са декларацијама на којима пише „Косово и Метохија“, или „Резолуцију 1244“.

Према његовим речима, та роба потиче из Србије, БиХ или Грчке. Он, међутим, каже да царина није одговорна за проверу декларација, ако је роба запакована.

РЕШЕНО УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ПРЕ 10 МЕСЕЦИ ШОКИРАЛО УЖИЦЕ! Комшија пуцао погребнику у главу, ПА ГА ЗАКЉУЧАО У ХЛАДЊАЧИ!

Тзв. Влада у Приштини одлучила је раније да за 10 одсто повећа порез на робу из Србије и БиХ.

ХАОС У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ! УЛЕТЕЛИ У УЧИОНИЦУ И ПРЕТУКЛИ ЂАКА НАСРЕД ЧАСА: Професор спречио проливање крви! Један од нападача имао и пиштољ?!

Србија је упозорила да је то супротно ЦЕФТА споразуму, али и најавила да неће учествовати на предстојећем састанку те организације који треба да буде одржан у Приштини.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Украјински генерал: САД саветују „покретање револуције“ у Донбасу

Савет ЕУ: Постигнут договор о изласку Велике Британије

ПИСМА ИЗ МАГЛЕ: Нова колумна Милана Добромировића: ИЗВИЊЕЊЕ МАКРОНУ

Монструм Синиша је ЗБОГ ОВИХ РЕЧИ убио Биљану, а сада запомаже: МОЛИМ ВАС, ХОЋУ ДА ЗНАМ ДА ЛИ ЈЕ АЊА ЗАИСТА МОЈА ЋЕРКА!

Шокантно признање посланика из Загреба: Немачки неонацисти убијали Србе деведесетих

Курир/Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed
29°
Thu