Public
Европа Свет

НОВИ ШОК У ХАГУ! У ПРАЉКОВОЈ ЋЕЛИЈИ ПРОНАЂЕНА МИСТЕРИОЗНА КОВЕРТА: Пре самоубиства оставио још једно писмо, ево за кога!

Слободан Праљак оставио је, осим писма породици, и писмо својој адвокатици Ники Пинтер. Писмо је нађено приликом прегледа Праљкове ћелије.

Дан после самоубиства адвокатицу је позвала судија која спроводи истрагу о самоубиству Слободана Праљка и рекла да је при прегледу Праљкове ћелије нађено и писмо за њу.

(ВИДЕО) ВАТРЕНИ ОБРАЧУН НА КАРАБУРМИ: У пуцњави испред кладионице младић рањен у обе ноге!

„У његовој смо соби, међу осталим стварима, нашли и коверту на којој пише – Ника. То је писмо за вас,“ препричала је Ника Пинтер за Јутарњи лист разговор са судијом.

Ника Пинтер заступала је Праљка од тренутка његове предаје Хашком суду и кроз цео тај низ година класичан се однос адвокат – клијент изгубио, постали су кућни пријатељи.

(ВИДЕО) Срби од Руса добијају тенк који је у Сирији био — неуништив

Пре одласка на изрицање пресуде рекао јој је:

„Буди и даље чврста и говори како и говориш. Упути их на Архимедов закон“.

СКАНДАЛ: Америчка ТВ Н1 напала француског хуманитарца који помаже Србима на КиМ

Садржај писма који је оставио још ни његовој адвокатици није познат, реч је о документу који је тренутно предмет истраге о самоубиству, али ће га Ника Пинтер добити по завршетку истраге.

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА УКЛЕТЕ ГРОБНИЦЕ: Ко год је овде ушао, умро би веома брзо, а тек после неколико деценија се сазнала права истина

Његова адвокатица каже како је био човек који не оставља ствари недовршене па је очито све помно испланирао и о свом самоубиству.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Министарство правде: Интерпол не може да укине потерницу за Харадинајем

(ВИДЕО) ВУЛИН: Да бисмо били неутрални, морамо имати јаку војску

БОШКО УПАО У МАШИНУ, СУМЊАМ ДА РАДИ ЗА ВУЧИЋА: Ђорђе Влах оштро одговорио Обрадовићу из Двери!

Извор: Курир.рс/ Јутарњи.хр

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat